Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση που πρόδωσε η νέα της σχέσης;!

23 Οκτωβρίου 2018

Η ερώτηση για τον νέο της σύντροφο που την έφερε σε αμηχανία

Μετά τον χωρισμό της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα τελευταία δημοσιεύματα, που θέλουν την παρουσιάστρια να είναι ερωτευμένη με άνθρωπο από τον χώρο του θεάματος, αλλά όχι τόσο γνωστό.

Βεβαίως, ο χωρισμός με τον Χατζηαγγελάκη είναι ακόμα νωπός και η Μαίρη αποφεύγει την οποιαδήποτε αναφορά στον νέο της σύντροφο, ωστόσο η αμηχανία της στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της όταν ρωτήθηκε γι’ αυτόν μάλλον «πρόδωσε» τον δεσμό της.

Η Μαίρη Συνατσάκη με την κουμπάρα της, Ράνια Θρασκιά, στο φιλανθρωπικό event Taste the fashion και φυσικά, δεν απέφυγε την ερώτηση για τη νέα της σχέση. Η Ράνια προσπάθησε να τη «σώσει» αλλάζοντας την κουβέντα, αλλά οι δημοσιογράφοι επέμειναν: «Θα σας αποκαλύψω πως νιώθω συγκλονιστικά άβολα αυτή τη στιγμή. Νιώθω μια “αβολοσύνη”, νιώθω περίεργα και δεν έχω κάτι να σας απαντήσω”, είπε η Μαίρη.

Η απάντησή της, βεβαίως, μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πράγματι υπάρχει κάτι καινούργιο στην προσωπική ζωή της Συνατσάκη – διαφορετικά πολύ απλά θα το είχε διαψεύσει!

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας