Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος IKEA: Τα 10 προϊόντα που ξεχωρίσαμε

4 Σεπτεμβρίου 2018

Προιόντα από φυσικό ξύλο και φυσικά υλικά που μας εμπνέουν

Όπως κάθε τέλος καλοκαιριού, έτσι και φέτος, ο νέος κατάλογος IKEA είναι έτοιμος, ανανεωμένος και έχει ήδη αρχίσει να καταφτάνει στα σπίτια μας. Το 2019, ο σουηδικός κολοσσός γιορτάζει την 75η επέτειό του, γεγονός που μας πλημμυρίζει με ανυπομονησία για να δούμε τα νέα σχέδια.

Ο διευθυντής marketing της ΙΚΕΑ, Shideh Hashemi, δήλωσε: ‘’Επί 75 χρόνια έχουμε οδηγήθει στην πεποίθηση ότι τα έπιπλα μπορεί να είναι προσιτά χωρίς να θυσιάζονται οι αρχές της ποιότητας, του σχεδιασμού και της βιωσιμότητας”.Στον κατάλογο μας του 2019, είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε ένα πλήθος συναρπαστικών νέων προϊόντων που παραμένουν πραγματικά στην κληρονομιά μας, παρέχοντας μορφές και λειτουργίες που είναι ιδανικές τόσο για πορτοφόλια μας, όσο και για τον πλανήτη μας”.

Φέτος, όπως και πέρυσι, το φυσικό ξύλο και τα φυσικά υλικά θα συνεχίσουν να αποτελούν τους πρωταγωνιστές των δημιουργιών. Νέες σειρές, κλασικά προϊόντα, κομψές προτάσεις, προσιτές λύσεις σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. 286 σελίδες γεμάτες έμπνευση και δημιουργικότητα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ, παρουσιάζει 7 ολοκληρωμένα σπίτια, όπου το κάθε ένα αντιπροσωπεύει διαφορετική ιστορία, στιλ και  ανάγκες διαβίωσης και μας προσκαλεί είτε μένουμε σε ένα διαμέρισμα 16 τετραγωνικών μέτρων είτε σε μια μεγάλη μονοκατοικία, να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινή μας ζωή στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω τα 10 νέα προϊόντα που ξεχωρίσαμε:

1.Eneby: Ηχείο bluetooth

2.Bror: Ραφιέρα με συρτάρια

3.Gladom: Τραπέζι, δίσκος

4.Landskrona: Τριθέσιος καναπές

5.Melholt: Χειροποίητο χαλί χαμηλής πλέξης

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας