
Είναι ωραίο υγιεινό, εύκολο και με λίγες θερμίδες πιάτο, ωραία πρόταση και για το βραδινό σου.
Τι θα χρειαστείς
Αλεύρι για το χυλό
200γρ. φέτα
1 αυγό
Λάδι για το τηγάνισμα
Λίγο πιπέρι
Λίγο αλάτι
Λίγο άνηθο
Πως θα το φτιάξεις
Πλένουμε πολύ καλά τις κολοκυθοκορφές, και τις καθαρίζουμε από πάνω βγάζοντας το σκληρό μέρος.
Κάνουμε ένα πηχτό χυλό με αλεύρι, αλάτι, πιπέρι το αυγό και την φέτα, αφού πρώτα την λιώσουμε με τα χέρια μας και τέλος τον άνηθο που έχουμε κόψει.
Ρίχνουμε όσο νερό χρειαστεί και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τις κολοκυθοκορφές με το χυλό(τις βουτάμε μέσα στο χυλό δηλαδή και τις γεμίζουμε για να πάει το κουρκούτι που έχουμε φτιάξει και από την έξω μεριά για να γίνει τραγανό).
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και σερβίρουμε ζεστές.