Κλέλια Ανδριολάτου: Με πλατφόρμες ιδανικές για κάθε εμφάνιση!

22 Ιουνίου 2016
Κλέλια Ανδριολάτου

Από τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις μόδας, στην τηλεόραση με τον ρόλο της ψυχολόγου στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο», και τώρα και στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ». Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν πολύ τη φετινή χρονιά, με τη φρεσκάδα και την ομορφιά της.

Η παράσταση στην οποία κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο έκανε πρεμιέρα χθες (Τρίτη 21/6) και η 19χρονη καλλονή κέρδισε τις εντυπώσεις με τον ενθουσιασμό της, το χαμόγελό της, το όμορφο βλέμμα της, αλλά και με την κομψή της εμφάνιση. Ντυμένη μ’ ένα μοντέρνο μίνι φόρεμα, με έναν ώμο, αλλά και ζώνη στη μέση, σε υπέροχη μπλε απόχρωση, η Κλέλια έγινε η αγαπημένη των φωτογράφων και στάθηκε για να φωτογραφηθεί τόσο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης όσο και με τους celebrities που έδωσαν το «παρών».

Την προσοχή μας, ωστόσο, κέρδισαν και τα παπούτσια της, ένα ζευγάρι πέδιλα πλατφόρμες στο χρώμα του χαλκού, που μας μοιάζουν ιδανικές για κάθε καλοκαιρινό σύνολο. Το χρώμα, εξάλλου, είναι τόσο ουδέτερο που μπορεί να υποστηρίξει άπειρους συνδυασμούς, ενώ μοιάζει και εξαιρετικά άνετο ζευγάρι.

Η όμορφη Κλέλια Ανδριολάτου, ας μη ξεχνάμε, είναι μοντέλο, οπότε γνωρίζει από μόδα και οι εμφανίσεις της, κάτι μας λέει, θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον.

Η Κλέλια μετά την παράσταση