Και η PJ Harvey στην Αθήνα!

26 Φεβρουαρίου 2016
PJ Harvey

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα από τον ευρύτερο χώρο της ροκ μουσικής έρχεται να προστεθεί στα συναυλιακά γεγονότα που αναμένουμε με ενδιαφέρον για το καλοκαίρι. Πρόκειται για την αγαπημένη του ελληνικού κοινού PJ Harvey! Η σπουδαία τραγουδοποιός θα έρθει στη χώρα μας στις 7/6, για την τρίτη μέρα του φεστιβάλ Release Athens, που θα διεξαχθεί στην πλατεία Νερού.

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα του Release Festival ξεκινάει στα 32 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους –και με την προσθήκη νέων σπουδαίων ονομάτων στο line up– η τιμή θα αλλάξει!

Πολυ-οργανίστρια, ποιήτρια, γλύπτρια, συγγραφέας, πάνω απ’ όλα μουσικός με σπάνια ψυχή και αυθεντικότητα, η PJ Harvey πραγματοποίησε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι στο Κόσοβο, το Αφγανιστάν και τη Washington. Τις εμπειρίες που αποκόμισε σε αυτό καταγράφει στο επερχόμενο album, το οποίο ηχογραφήθηκε στο Somerset House του Λονδίνου, ενίοτε μπροστά σε κοινό που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ίδια με τη μπάντα και τους παραγωγούς της να δουλεύουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο studio. Το αποτέλεσμα ονομάστηκε "Τhe Hope Six Demolition Project" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου. Αυτό το άλμπουμ θα έρθει να παρουσιάσει στη χώρα μας η δημιουργός, μαζί με την πολυμελή μπάντα της και αγαπημένα κομμάτια από το μακρύ παρελθόν της.

Με τους Μuse, τους Last Shadow Puppets, τους Sigur Ros, τους Beirut, τους James, τους Editors και πολλά ακόμα ονόματα να έχουν ήδη ανακοινωθεί, το ανέλπιστα πλούσιο φετινό συναυλιακό καλοκαίρι θα μας θυμίσει καιρούς προ κρίσης. Let the music play!