Καθαρίζοντας την Αθήνα: Μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις!

2 Ιουλίου 2016

Τι ωραίες είναι αυτές οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων! Γιατί, αύριο, Κυριακή συνεργεία του Δήμου Αθηναίων θα προχωρήσουν στο πλύσιμο των πεζοδρομίων στην πλατεία Κάνιγγος, την οδό Ακαδημίας, την οδό Κανάρη και την οδό Σόλωνος, μέχρι την πλατεία Κάνιγγος, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Δεν ξέρουμε αν θα είστε ξύπνιες εκείνες τις ώρες -από ολονύχτιο πάρτι ή επειδή βγαίνετε νωρίς μια βόλτα στην κυριακάτικη Αθήνα- όμως η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου μας παρακαλεί, να συνεργαστούμε με τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων, αν είμαστε πεζοί, οδηγοί, κάτοικοι ή επαγγελματίες, καθώς εκείνες τις ώρες θα πραγματοποιούνται υδροσαρώσεις με ειδικά πλυστικά μηχανήματα.

Και βέβαια, η πρωτοβουλία για καθαρισμό των πεζοδρομίων από το Δήμο Αθηναίων δεν πρόκειται να σταματήσει σ' αυτούς τους δρόμους. Μάθαμε, ότι αντίστοιχες δράσεις σε άλλα σημεία και τετράγωνα της πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες Κυριακές και θα σας ενημερώσουμε. Έτσι θα βλέπουμε σιγά σιγά την πόλη μας να αλλάζει και  σε λίγο καιρό, η Αθήνα θα λάμπει από καθαριότητα!