Θοδωρής Μισόκαλος: Ερωτευμένος ξανά ο αδελφός της Ελένης;

24 Ιανουαρίου 2018
Θοδωρής + Μισόκαλος

Ποια είναι η όμορφη κοπέλα που εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στο πλευρό του;

Και να ήθελε να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα, δεν θα μπορούσε αφού ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι ο γοητευτικός αδελφός της Ελένης Μενεγάκη που είτε μόνος με τις παρέες τους ή στο πλευρό της διάσημης αδελφής του, δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος.

Οι σχέσεις του Θοδωρή μπήκαν επίσης στο μικροσκόπιο: την εποχή που σπούδαζε στην Κύπρο ήταν σε σχέση με το μοντέλο Χαριτίνη Ηλιάδου, ενώ από τις τελευταίες του σχέσεις ήταν αυτή με τον γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου.

Μετά, λοιπόν, από καιρό, φαίνεται ότι ο Θοδωρής, που ζει μόνιμα στην Κύπρο και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, έχει βρει τον έρωτα ξανά και μάλιστα το πρόσωπο μιας όμορφης αεροσυνοδού που ακούει στο όνομα Φένια.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από τα social media, καθώς η Φένια έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της τρυφερές φωτογραφίες με τον Θοδωρή κάτω από τις οποίες φίλοι έχουν σχολιάσει «Υπέροχο ζευγάρι!» και «Ταιριάζετε πολύ!». Και σήμερα ο αδελφός της Ελένης ανέβασε μια selfie στον δικό του λογαριασμό που προκάλεσε το σχόλιο της (φημολογούμενης) συντρόφου του κάνοντας πάλι όλους να μιλούν για το νέο hot ειδύλλιο...

Οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της Φένιας...

f f2 F3

 

Και η selfie του Θοδωρή στην οποία σχολιάζει η Φένια (ως feniabee)...

Theo