Θέλεις τα νύχια σου να μακρύνουν πιο γρήγορα; Αυτοί είναι οι τρόποι!

5 Οκτωβρίου 2016

Έχεις νύχια που δεν μεγαλώνουν εύκολα; Που σπάνε; Ή μήπως τα τρώς; Σίγουρα πάντως για να διαβάζεις αυτό το άρθρο θέλεις να τα μακρύνεις και μάλιστα γρήγορα!

Ξεκινάμε λοιπόν με τις συμβουλές μας κατευθείαν για να μη χάνεις χρόνο!

Να βάφεις τα νύχια σου

nail-paint

Σίγουρα η λογική σου θα σου πει ότι τα χημικά από τα βερνίκια αλλά και τα ξεβαφτικά, κάνουν τα νύχια σου πιο αδύναμα. Σκέψου όμως ότι κάθε φορά που τα βάφεις ότι γίνονται πιο δυνατά γιατί δεν τα τρως ενώ γίνονται πιο σκληρά με αποτέλεσμα λιγότερα ατυχήματα. Εξάλλου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μη τοξικό βερνίκι... Για όλα υπάρχουν λύσεις!

Χρησιμοποίησε τζελ

nail-gel1

Θέλεις άμεσα αποτελέσματα με νύχια που θα τα βλέπεις να μεγαλώνουν και θα τα χαίρεσαι; Η λύση είναι τζελ. Θα σου κρατήσει περίπου 4 εβδομάδες και όσο θα μεγαλώνουν εσύ θα προσθέτεις τζελ χτίζοντας το νύχι σου! Η συμβουλή μας είναι ωστόσο να επιλέξεις ένα απαλό ουδέτερο χρώμα που δε θα κάνει διαφορά όσο θα μεγαλώνει το φυσικό σου νύχι.

Να αφαιρείς απαλά το ασετόν! 
nail-polish-remover

 Μην πάρεις ένα οποιοδήποτε ξεβαφτικό νυχιών. Ψάξε γι' αυτό που περιέχει βιταμίνη Α που θα θρέψει τα νύχια σου κατά τη διαδικασία αφαίρεσης της βαφής.

Λιμάρισε τα νύχια σου ανάμεσα στα ραντεβού σου για μανικιούρ! 
nail-file1

Όταν τα νύχια σου δεν είναι βαμμένα προσπάθησε να κρατήσεις ένα μήκος και ένα σχήμα. Χρησιμοποίησε την απαλή πλευρά της λίμας σου για να απαλύνεις τις αντιαισθητικές κάθετες ραβδώσεις και να αυξήσεις τη ροή του αίματος που επιτρέπει στα νύχια να μεγαλώσουν.

Πάρε βιοτίνη

 

Close up view of young woman holding ginseng vitamins and minerals pills in hand with capsule bottle on table. High angle view

Χάρη στην ευεργετική της δράση στα μαλλιά, νύχια και δέρμα, η βιοτίνη είναι γνωστή ως η «βιταμίνη της ομορφιάς». Αυτό οφείλεται στο ότι ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των πρωτεϊνικών αμινοξέων στις ρίζες των μαλλιών και τα κύτταρα των νυχιών.