Η Miranda Kerr είναι η νέα Cicciolina!

29 Αυγούστου 2013

Μπορεί η Lady Gaga να βρίσκεται σε 4 διαφορετικά εξώφυλλα του περιοδικού V του Σεπτεμβρίου αλλά είναι το fashion editorial του μοντέλου Miranda Kerr που «κλέβει» την παράσταση.

Η Miranda Kerr φωτογραφίζεται ως Cicciolina όπως είναι ευρέως γνωστή η llona Staler, διάσημη Ιταλίδα πορνοστάρ και πρώην σύζυγος και μούσα του Αμερικανού καλλιτέχνη Jeff Koons. Ο γάμος τους κράτησε επτά χρόνια ενώ η Cicciolina εκτός από πορνοστάρ ακολούθησε και πολιτική καριέρα στην Ιταλία.

Η Miranda Kerr για να μοιάσει περισσότερο με την Cicciolina αποχωρίστηκε το καστανόξανθο μαλλί της και απέκτησε το ανοιχτό ξανθό μαλλί της Ιταλίδας που ήταν και το σήμα κατατεθέν της, ενώ φωτογραφήθηκε με hippi- chic φορέματα στεφάνια από λουλούδια στα μαλλιά της.

Η ιστορία της Cicciolina είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 1970 και πολύ γρήγορα έγινε γνωστή για τις καμπύλες της αλλά και τις ‘υποκριτικές’ της ικανότητες. Αργότερα έγραψε 2 βιβλία με τα απομνημονεύματα της με ιστορίες και εμπειρίες της από τον ιδιαίτερο αυτό χώρο. Το 1987, η Cicciolina εξελέγη στο Ιταλικό Κοινοβούλιο και ασχολήθηκε με την πολιτική για πέντε χρόνια. Συχνά βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα περιοδικών για τις ακραίες ιδέες της, όπως την σεξουαλική συνθήκη ειρήνης με τον ηγέτη του Ιράκ Σαντάμ Χουσεΐν ή την προσφορά της τον Απρίλιο του 2006 να κοιμηθεί με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν με αντάλλαγμα τον τερματισμό των τρομοκρατικών ενεργειών.

Παρά τις ιδέες τις που ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, η llona Staler ή αλλιώς Cicciolina, εξακολουθεί να θεωρείται ζωντανός θρύλος και η Miranda Kerr στην φωτογράφησή της την απεικονίζει άψογα.