Τα χρυσά δόντια της Madonna προκαλούν...

22 Αυγούστου 2013

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna προκαλεί φορώντας grillz, τις χρυσές θήκες στα δόντια που συνήθως κοσμούν το στόμα των ράπερ. Πριν ένα μήνα είχε ανεβάσει στο Instagram δύο φωτογραφίες της με τα χρυσά της δόντια όπου έγραφε «Μη μισείτε εμένα, να μισείτε τα grillz μου».

Για ακόμα μια φορά, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει μπροστά στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας τα grillz της. Η Madonna βρέθηκε στη Ρώμη για να επισκεφτεί ένα από τα Hard Candy γυμναστήρια της. Οι φωτογράφοι και οι φαν προσπαθούσαν να βρεθούν όσο πιο κοντά της γινόταν ώστε να απαθανατίσουν τα χρυσά της δόντια.

Το νέο fashion αξεσουάρ της βασίλισσας της ποπ έχει προκαλέσει σχόλια, αφού πολλοί θεωρούν πως τα grillz είναι κατάλληλα για stars όπως ο Justin Bieber ή η Rihanna αλλά δεν ταιριάζουν καθόλου στην 55χρονη τραγουδίστρια.

Φαίνεται πως η Madonna μετά από τόσα χρόνια που απολάμβανε τον τίτλο της trend setter, πλέον έχει φτάσει σε μια ηλικία και σε μια φάση της καριέρας της που δεν μπορεί να ξεφεύγει με τέτοιες στιλιστικές υπερβολές.