Η Kim είναι έγκυος: Η πρώτη φωτογραφία της μετά την ανακοίνωση

1 Ιουνίου 2015
Η Kim είναι έγκυος: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση

Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα σε γνωστή εκπομπή πως με τον σύζυγό της Kanye West θέλουν πολύ να χαρίσουν ένα αδερφάκι στη δίχρονη North. Το προσπαθούσαν καιρό, σχεδόν καθημερινά και η αλήθεια είναι πως όλο αυτό τους δημιουργούσε μεγάλο άγχος. Άλλωστε, η πρώτη εγκυμοσύνη της Kim δεν ήταν εύκολη και πολλοί της είχαν προτείνει τη λύση της παρένθετης μητέρας για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.

Τελικά τα κατάφεραν και σε μερικούς μήνες η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Το μυστικό αποκαλύφθηκε στο τηλεοπτικό reality “Keeping Up With The Kardashians”. Για την ακρίβεια, σε teaser της εκπομπής η Kim ανακοίνωσε στην αδερφή της Khloe πως πήρε τις εξετάσεις αίματος που επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με φήμες, η Kim βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά την κυκλοφορία του teaser, η μητέρα της, η Kris Jenner, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην κόρη της και στον Kanye με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter. Όπως έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του ζευγαριού που ανάρτησε, ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας, που θα είναι το πέμπτο της εγγόνι.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Kim φόρεσε ένα στενό γκρι catsuit αλλά προσπάθησε να κρύψει την κοιλίτσα της βάζοντας το χέρι της μπροστά, ενώ το ίδιο έκανε και όταν βγήκε με τον Kanye έξω από το διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη.

Η ανάρτηση της Kris Jenner στο Twitter και η φωτογραφία στο Instagram.