Η fashion editor πίσω από το blog Type my Style, μας μιλάει στο περιοδικό Like!

28 Σεπτεμβρίου 2013

Εάν χαρακτηρίζαμε κάπως την κομψή και αισιόδοξη Κορίνα Βρούσια, θα λέγαμε πως πρόκειται για μια fashion and beauty editor, η οποία λατρεύει τόσο πολύ το επάγγελμά της, που αποφάσισε να το κάνει και hobby. Όπως αναφέρει, αγαπάει το blogging λόγω της ελευθερίας που έχει αλλά και της αμεσότητας που ενθαρρύνει..

Από την Μαριτίνα Χαλβατζή

L Σκιαγράφησέ μας λίγο το προφίλ της αναγνώστριάς σου.

K Η follower του typemystyle είναι απίστευτα ενημερωμένη, αρκετές φορές καλύτερα κι από εμένα, ενδιαφέρεται για οτιδήποτε καινούριο ανακαλύπτει και έχει διάθεση να πειραματιστεί ή να εμπνευστεί από αυτά τα οποία κάνω και προτείνω.

L Με 3 λέξεις πώς θα χαρακτήριζες το Type my Style;

K Αυθόρμητο, ειλικρινές, αισιόδοξο.

L Πώς σου φαίνεται η ελληνική βιομηχανία της μόδας; Πιστεύεις ότι υπάρχει μέλλον;

K Δεν είμαι απαισιόδοξη σε καμία περίπτωση. Όμως θεωρώ ότι βιομηχανία μόδας δεν υφίσταται πια στη χώρα μας. Αυτό που με έχει ενθουσιάσει, όμως, είναι όλες αυτές οι μεμονωμένες προσπάθειες που γίνονται από ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια που στήνουν το δικό τους brand από το πουθενά και κάνουν πραγματικά συναρπαστικά πράγματα. Όλους αυτούς τους ακολουθώ πιστά και, αντί να ψωνίζω από τις γνωστές αλυσίδες, πολλές φορές προτιμώ να τους στηρίζω.

L Ποιον από τους ανερχόμενους και μη, Έλληνες σχεδιαστές έχεις ξεχωρίσει;

K Μου αρέσει πολύ η δουλειά της Valia Gabriel που κάνει τα πιο ωραία σανδάλια του κόσμου. Η Lamprini Chantziara που κάνει θραύση στο εξωτερικό με τα χειροποίητα κοσμήματά της. Οι Zeus & Dione που εκμεταλλεύονται το ελληνικό μετάξι και έλληνες παραγωγούς/καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα για να κάνουν αριστουργηματικά ρούχα και αξεσουάρ. Και τέλος, ξεχωρίζω το brand Detailors που έχει μια πιο φρέσκια και mainstream κοριτσίστικη λογική που μου έχει λύσει το δίλημμα του τι θα φορέσω σήμερα.

L Ποιος ξένος οίκος μόδας σε αντιπροσωπεύει περισσότερο;

K Είμαι πιστή στον οίκο DVF εδώ και πολλά χρόνια. Μου αρέσει η προσωπικότητα της σχεδιάστριας εξίσου πολύ με τα ρούχα της. Μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία Missoni & Isabel Marant και λατρεύω όλα τα αξεσουάρ Balenciaga & Hermes.

*Διάβασε την υπόλοιπη συνέντευξη στο περιοδικό Like! που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την εβδομάδα…