Η Britney Spears είναι η Στρουμφίτα

28 Ιουνίου 2013

Η Britney Spears θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Στρουμφίτα. Προς το παρόν έχει αρκεστεί στο να γράψει τη μουσική της ταινίας Smurfs 2 και το κομμάτι «Ooh La La» το οποίο θα συνοδεύει ηχητικά τους μικρούς μπλε ήρωες στις νέες τους περιπέτειες.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 31 Ιουλίου, αλλά η Britney, θέλοντας να ιντριγκάρει τους θαυμαστές της, ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του video clip. Φαίνεται υπέροχη, χαμογελαστή, φωτεινή και με διάθεση να αφήσει πίσω της το υπερβολικά sexy look, που είχε προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις. Αν και ακόμη το video clip δεν έχει κυκλοφορήσει, οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια κι όχι όπως συνέβαινε με παλιά της clip.

Θέλοντας να διαγράψει οριστικά το παρελθόν, αλλά και να αποτελέσει παράδειγμα για τα παιδιά της, η 31χρονη τραγουδίστρια, έβγαλε σε πλειστηριασμό τις χειροπέδες και το φτερωτό boa που αποτελούσαν σήμα κατατεθέν στην περιοδεία της, Femme Fatale, το 2011.

Τα κέρδη θα πάνε στο ίδρυμα Soles4Souls, που συγκεντρώνει παπούτσια και τα δωρίζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάλιστα η ίδια προμοτάρει αυτή την ενέργεια μέσα από το Facebook και το Twitter.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει διανείμει πάνω από 19 εκατομμύρια ζευγάρια παπουτσιών από το 2005 που ιδρύθηκε, ενώ και άλλοι star όπως οι Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Sir Elton John, οι αδερφές Kardashian και ο Justin Timberlake, εργάζονται γι’ αυτό το σκοπό.