Η μεγάλη συναυλία του περιοδικού Σχεδία στην Τεχνόπολη!

30 Μαΐου 2016
Σχεδία

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να δούμε πολλούς αγαπημένους μας Έλληνες καλλιτέχνες μαζί live, με χαμηλό εισιτήριο, ενισχύοντας παράλληλα έναν καλό σκοπό. Στις 30/05, το περιοδικό Σχεδία γιορτάζει το τέλος της άνοιξης και την αρχή του καλοκαιριού με μια μεγάλη συναυλία. Οι Batala, οι Encardia, oi Gadjo Dilo, o Joey, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κώστας Παρίσης, τα Υπόγεια Ρεύματα, η Μαριέττα Φαφούτη και οι Χειμερινοί Κολυμβητές, ενώνουν τις φωνές τους με τους φίλους του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου, σε ένα μοναδικό μουσικό γεγονός!

Η φετινή γιορτή, που θα στηθεί στην όμορφη και ευρύχωρη Τεχνόπολη, θα έχει απ' όλα: Γέλιο, μουσική, μπύρες να μας δροσίζουν... Το κυριότερο απ' όλα όμως είναι ότι τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων του περιοδικού δρόμου Σχεδία.

Λίγα λόγια για το περιοδικό:

Η «σχεδία» είναι το ελληνικό μέλος του Διεθνούς Δικτύου Περιοδικών Δρόμου (International Network of Street Papers, www.insp.ngo). Όπως συμβαίνει με όλα τα περιοδικά δρόμου του κόσμου, δεν πωλείται στα συνήθη σημεία διάθεσης Τύπου, όπως περίπτερα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές. Οι πωλητές προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: Άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Από την τιμή πώλησης του περιοδικού (3,00 ευρώ), το 50% (δηλαδή το 1,50 ευρώ) πηγαίνει απευθείας στον ίδιο τον πωλητή. Αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο, αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά και μέσο απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της κοινωνικής απομόνωσης και του αποκλεισμού. Αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

ΠΟΥ: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

ΠΟΤΕ: 30/05, 19.30

ΠΟΣΟ: 6 ευρώ