Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με γόβες που φόρεσε και η Βανδή!

24 Οκτωβρίου 2018

Οι γόβες που πρέπει να δοκιμάσουμε κι εμείς αυτή τη σεζόν 

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» και εκεί βρέθηκε όλη σχεδόν η ελληνική showbiz. Ανάμεσά τους, και η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που για την εμφάνισή της επέλεξε να επενδύσει σ’ ένα total black look το οποίο «έσπασε» με μια πινελιά χρώματος: οι μοβ γόβες της!

H παρουσιάστρια του My Style Rocks είχε φορέσει ένα ιδιαίτερο little black dress – τύπου αμάνικο γιλέκο που δένει στη μέση – μ’ ένα μακρύ statement παλτό επίσης σε μαύρο χρώμα, ενώ τα παπούτσια της ήταν ένα ζευγάρι μυτερές ψηλοτάκουνες suede γόβες σε μοβ χρώμα. Η Σπυροπούλου ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με statement feather σκουλαρίκια και clutch επίσης με φτερά!

Στην εμφάνιση αυτή, βεβαίως, παρατηρήσαμε ότι η Κωνσταντίνα έχει υιοθετήσει ένα hot trend της εποχής που το είχαμε εντοπίσει και σε πρόσφατη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή: τις γόβες σε μοβ χρώμα. Τόσο στην εμφάνιση της Σπυροπούλου, όσο και σε εκείνη της Βανδή, οι γόβες βάζουν την πινελιά χρώματος σε total black σύνολα τραβώντας την προσοχή στα άκρα και κάνοντας ένα εντυπωσιακό statement στην εμφάνιση. Αυτό το αποτέλεσμα σε ένα total black outfit μπορεί να επιτευχθεί μ’ ένα οποιοδήποτε ζευγάρι παπούτσια σε έντονο χρώμα, αλλά φέτος είναι η χρονιά των αποχρώσεων του μοβ και αξίζει να δοκιμάσουμε κι εμείς στις εμφανίσεις αυτό το χρώμα.

Μόνο η Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε να φορέσει αυτές τις γόβες και να είναι τόσο κομψή

To look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης»

Spyropoulou