Βίκυ Καγιά: Αγνώριστη μ' αυτή την αλλαγή στα μαλλιά..!

7 Φεβρουαρίου 2017
Βίκυ + Καγιά

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει ποτέ τη Βίκυ Καγιά με δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της, αλλά η εικόνα της με «αγορίστικο» κούρεμα ήταν πραγματικά αποκαλυπτική!

Η εμπνευστής του Fashion Workshop δεν έχει εγκαταλείψει (εντελώς) την καριέρα της ως μοντέλο και όταν της γίνεται μια καλή πρόταση συμμετέχει σε καμπάνιες και φωτογραφήσεις. Αυτό συνέβη και σήμερα, όπου η Καγιά φωτογραφήθηκε δοκιμάζοντας ένα πολύ διαφορετικό hair look: το pixie cut (δηλαδή, τα κοντά μαλλιά)

Η selfie της Καγιά με το κούρεμα αυτό προκάλεσε αμέσως την αντίδραση των θαυμαστριών της που μάλλον δεν καλοδέχτηκαν τη ριζική αλλαγή: «Μη κόψεις τα μαλλιά σου, Βίκυ.. Φαντάζομαι περούκα είναι», αναρωτήθηκε η πρώτη φίλη για να πάρει τη σκυτάλη η επόμενη «Δε νομίζω να τα έκοψε δεδομένου ότι δεν έχει κάνει ποτέ καμιά αλλαγή στα μαλλιά της πόσω μάλλον τόσο δραστική. Εκτός αν έπαθε mid-life crisis στα 39! Για τις ανάγκες της φωτογράφισης είναι!» και να κλείσει η τελευταία «Εντυπωσιάστηκα! Ότι και να κάνεις είσαι υπέροχη».

Ιδού η Βίκυ με κοντά μαλλιά...

kaya-2

Δεν πέρασαν ελάχιστα λεπτά και η Βίκυ Καγιά έδωσε αμέσως την απάντηση για το αν το hair look της είναι μόνιμο: πόζαρε με ολοκαίνουργια περούκα, αυτή τη φορά καρέ σπαστά και έγραψε «άλλα μαλλιά, ίδιο πρόσωπο!»

kaya-1