Η αλήθεια για την απουσία του Παπακώστα από την Ελένη Μενεγάκη

17 Ιανουαρίου 2019

Γιατί δεν έχουμε δει τον σεφ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη 

Την αρχή της σεζόν η Ελένη Μενεγάκη μας σύστησε τους συνεργάτες της ανάμεσα στους οποίους ήταν οι δυο σεφ, Γιώργος Παπακώστας και Πέτρος Συρίγος. Περνώντας οι ημέρες όμως βλέπαμε ολοένα και λιγότερο να δίνουν το παρών και τις μαγειρικές τους γνώσεις οι επαγγελματίες. Τουναντίον είδαμε νέους σεφ να επισκέπτονται την κουζίνα της Ελένης μέχρι τη στιγμή που και η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κάνει live casting για να βρει τον επόμενο συνεργάτη της.

«Θέλω κάθε μέρα κάποιον εδώ να μας μαγειρεύει, μέχρι που θα έρθει εκείνη η μέρα που θα έρθει κάποιος και δε θα ξανά φύγει…», είχε πει η παρουσιάστρια.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησε τον Γιώργο Παπακώστα στο νέο του εστιατόριο για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για να μάθει όλο το παρασκήνιο και τη σχέση του σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη. Ο σεφ ανέφερε πως με την παρουσιάστρια δεν έχουν χωρίσει επισήμως οι δρόμοι τους αλλά οι αυξημένες υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να έχει καθημερινή παρουσία στην εκπομπή. «Ανοίξαμε το μαγαζί τέλος Νοεμβρίου, μετά έπεσαν οι γιορτές, έχω «φάει το ξύλο της αρκούδας». Η Ελένη ξέρει ότι είμαι εδώ, οπότε θα δούμε πότε θα ξανά πάω. Δεν έχουμε προγραμματίσει την επόμενη φορά αλλά δεν έχουμε κουβεντιάσει για διαζύγιο», είπε ο σεφ.

Δείτε το απόσπασμα

Διάβασε περισσότερα θέματα στο : Peoplegreece.com

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας