Ευγενία Δημητροπούλου: Δεν φοβάμαι μήπως πληγωθώ σε μία σχέση

20 Οκτωβρίου 2014
Η Ευγενία Δημητροπούλου στο Joy - It's inside you

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλάει στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Joy- It’s inside you για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση με την οικογένειά της,  τα όνειρά της, τον έρωτα και τις αναμνήσεις της από "Το Νησί".

Η επιλογή της να γίνει ηθοποιός: «Είμαι πολύ ευαίσθητη, αλλά είμαι και πολύ δυναμική ιδίως τη δουλειά. Μάλλον, μ’ αρέσει πολύ η δουλειά μου. Θυσιάσα πράγματα για να την κάνω. Ήμουν στη Νομική, έκανα γλώσσες, σκόπευα να μπω στο Διπλωματικό σώμα, και τελικά άφησα τις σπουδές μου, αλλά  η καρδιά μου ήταν πάντα στο θέατρο. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη μ' αυτό που κάνω».

Για ποιους θα έπεφτε στη φωτιά: «Για την οικογένειά μου και για τους φίλους μου. Για τους ανθρώπους που αγαπώ, δηλαδή. Και για τον έρωτα! Θέλω να αφήνομαι στον έρωτα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω το ότι μπορεί να πληγωθώ, αλλά δεν φοβάμαι. Και να πέσω, θα σηκωθώ».

Για τον ρόλο της στη σειρά «To Νησί»: «Μ’ αρέσει να κάνω κόντρα ρόλους. Μ’ αρέσει να δουλεύω με σκηνοθέτες που δεν βλέπουν σε μένα τα προφανή. Με ιντριγκάρουν οι “κόντρα” ρόλοι… »

Η  μεγαλύτερη επανάστασή της: «Ότι επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά. Και προς τον εαυτό μου ένιωσα ότι ήταν μια επανάσταση, ίσως επειδή με μια άλλη επιλογή να ήμουν πιο προστατευμένη. Το ήθελα όμως πάρα πολύ και είναι και ο δρόμος που σε πάει από μόνος του»