Ελισάβετ Κωνσταντινίδου- Κρίση στη σχέση της

13 Μαΐου 2014

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα από τους παπαράτσι ζευγάρι στην πόλη. Η σχέση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον Δημήτρη Τσέλιο μετράει ήδη εφτά χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2007 όταν γνωρίσθηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Μήδεια». Η διαφορά ηλικίας – εκείνος είναι 16 χρόνια μικρότερος της- δεν στάθηκε εμπόδιο στο να γίνουν ζευγάρι.

Στην αρχή, η σχέση τους παρέμενε μυστική- την γνώριζε μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια- γιατί η Ελισάβετ ήθελε να βεβαιωθεί για το πόσο θα διαρκέσει, αλλά κυρίως για το πώς θα την αποδεχθεί η 18χρονη κόρη της Μαρία. Τα εμπόδια σιγά σιγά εξαλείφθηκαν και τον περασμένο Δεκέμβρη έκαναν σχέδια για συγκατοίκηση αφού η σχέση τους πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Όμως τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει. Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να επαναπροσδιορίσουν και οι δύο τη σχέση τους και τις προτεραιότητές τους.

Η περίφημη συγκατοίκηση κράτησε τρεις βδομάδες και για πολλούς αυτό στάθηκε και η αιτία για να επέλθει η κρίση αφού το ζευγάρι δοκιμάστηκε στην καθημερινότητα του. Παρόλα αυτά πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Φίλος του ζευγαριού μας λέει « η σχέση της Ελισάβετ και του Δημήτρη έχει περάσει από 40 κύματα. Και με πολλά on and off. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παλιότερα είχε χωρίσει για ένα χρόνο αλλά τελικά κατάλαβαν και οι δυο ότι η απόσταση μόνο κακό τους έκανε παρά καλό». Προς το παρών, οι φίλοι τους έχουν πάρει ουδέτερη στάση και προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Τους ευχόμαστε και αυτή την φορά να είναι μια κρίση που θα λήξει πολύ σύντομα.