Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη που έκανε για τη Μαρινούλα της..!

19 Απριλίου 2016
Ελένη Μενεγάκη

Συχνά η Ελένη Μενεγάκη πιάνει… κουβέντα με τις μαμάδες μέσω της εκπομπής της. Μαμά η ίδια εξάλλου, με τη μικρή της κόρη, τη Μαρίνα, να είναι μόλις 18 μηνών, απευθύνεται στις μαμάδες που την παρακολουθούν δίνοντας τους συμβουλές, αλλά και δώρα για τα μωράκια τους. Όπως, εξάλλου, έκανε και σήμερα προχωρώντας και σε μια αποκάλυψη για την κορούλα της.

Η Ελένη εξήγησε ότι αγαπά πολύ τα χρώματα και ψωνίζει για τη μπέμπα της χρωματιστά ρουχαλάκια- όπως το φουστανάκι που έδινεδώρο στην εκπομπή της. «Τρελάθηκα με το χρώμα » είπε για το κοραλί φορεματάκι που πήρε στη Μαρίνα της και συμπλήρωσε: «Έχουμε τα ίδια χρώματα με το μωρό μου, άμα μου πηγαίνει ένα χρώμα, τής πηγαίνει… Να το κάνετε κι εσείς έτσι, να τα δοκιμάζετε πάνω σας (σ.σ.: τα χρώματα), άμα δεν έχετε μαζί τα παιδιά σας, κι αν σας μοιάζουν… Εγώ, βεβαίως, έχω πολλά τέτοια (σ.σ.: χρωματιστά) φορέματα και ξέρω ότι μου πάνε και ξέρω ότι θα πηγαίνουν και στην κόρη μου, την κούκλα».

Η Μενεγάκη έκλεισε μιλώντας επίσης για το αγαπημένο της μπλε χρώμα: «Το λατρεύω, ειδικά στα κορίτσια μου, όλες μου οι κόρες το φόρεσαν πολύ και ειδικά η μικρούλα μου που είναι ξανθούλα»

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η λαμπάδα που διάλεξε για τη Μαρίνα της