Δείτε τη συγκινητική αφιέρωση της Lea Michele και του cast του Glee στον Cory Monteith

12 Αυγούστου 2013

Έχασαν τον αγαπημένο τους φίλο κι όχι μόνο το συμπρωταγωνιστή τους Cory Monteith, γι’ αυτό και το cast της τηλεοπτικής σειράς Glee, φρόντισε να του αποτίσει φόρο τιμής.

Στα Teen Choice Awards που έγιναν στο Gibson Amphitheatre του Los Angeles, η αγαπημένη σειρά απέσπασε το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς και οι συνάδελφοί του, δεν τον ξέχασαν αφιερώνοντάς του το βραβείο.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που το μικρόφωνο πήρε η σύντροφός του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί.

«Ήθελα να βρεθώ εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους και να σας πω ότι η συμπαράσταση που μου δείξατε τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασαν, σημαίνει τα πάντα για μένα. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είστε οι καλύτεροι θαυμαστές του κόσμου» είπε η Lea Michele.

«Αφιερώνω αυτό το βραβείο στον Cory και σας υπόσχομαι ότι με την αγάπη σας, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα και είμαστε όλοι τυχεροί που γίναμε μάρτυρες του απίστευτου ταλέντου του, του όμορφου χαμόγελού του και της υπέροχης καρδιάς του», κατέληξε.