Δέκα λόγοι που εξηγούν γιατί δεν σε θέλει (στ' αλήθεια δεν θέλει)!

18 Δεκεμβρίου 2013

Προσπαθείς και εσύ να το εξηγήσεις, αλλά οι απαντήσεις μπορεί να είναι πολύ πιο απλές απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Το «απλά δεν σε θέλει» έφτασε ακόμα και να γίνει ταινία (He's Just Not That Into You, 2009) και δίνει την πιο συνεπή απάντηση σ’ αυτό που σου συμβαίνει. Εσύ πρέπει απλά να το πάρεις απόφαση!

Αν θες, όμως, να ακούσεις περισσότερους απ’ έναν λόγο, ο εργένης- πρώην παντρεμένος- συγγραφέας του βιβλίου Such a Nice Guy έχει μερικούς να σου δώσει και μάλιστα διασκεδαστικούς- ας πούμε.

Δεν σε θέλει, λοιπόν, γιατί:

1. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν σε ήθελε: Το μυαλό του ήταν μόνο στο sex.

2. Βρήκε κάποια άλλη: Ναι, συμβαίνει και αυτό στη ζωή.

3. Βαρέθηκε να τον σέρνεις παντού: Για ψώνια, σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, σε φιλικά ζευγάρια με παιδιά, στην εκκλησία τα Χριστούγεννα!

4. Τον τρόμαξε η οικογένειά σου: Ίσως και να βλέπει στη μαμά σου πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σου!

5. Τον έπεισαν οι φίλοι του να σ’ αφήσει: Γιατί τους «έκλεψες» τον φίλο τους! Και δεν σε πάνε και πολύ…

6. Γκρίνιαζες πολύ: Όταν επαναλαμβάνεις ένα πράγμα περισσότερο από μία φορά, έχεις ήδη ξεπεράσει τα όρια!

7. Αυτός είναι ακατάστατος και εσύ της τάξης και της καθαριότητας (και το αντίστροφο): Το άστρωτο κρεβάτι, η στοίβα από πεταμένα ρούχα και το κατεβασμένο καπάκι της τουαλέτας είναι επαρκείς λόγοι για να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας

8. Κοστίζεις πολύ: Οι καιροί είναι δύσκολοι, πρέπει να κάνει περικοπές και όσο καλή διάθεση και να έχει εσύ επιμένεις να μη βάζεις το χέρι στην τσέπη και να έχεις ακριβά γούστα.

9. Δεν είσαι πια η γυναίκα που ερωτεύτηκε κάποτε: Μπορεί να άλλαξες χαρακτήρα, αλλά μπορεί και να πήρες κιλά. Όπως και να έχεις, το «Natasha last year», που έλεγε και η διαφήμιση, είναι αυτό που θα θυμάται για πάντα.

10. Έχασες τον ερωτισμό σου: Στην αρχή άλλαζες στάσεις στο κρεβάτι, τώρα αλλάζεις τα… κανάλια. Που πήγε καλέ όλη αυτή η σεξουαλικότητα που έβγαλες κάποτε;