ΓΙΩΤΗΣ Sweet & Balance: Φθινοπωρινή ισορροπία

24 Σεπτεμβρίου 2015
ΓΙΩΤΗΣ

Οι αλλαγές των εποχών αποτελούν πάντα αφορμές για καινούργια ξεκινήματα. Ειδικά το φθινόπωρο, που για πολλούς σηματοδοτεί μια καινούργια χρονιά, μας προτρέπει να ξαναβρούμε την ισορροπία μας για να πάρουμε νέες, όσο γίνεται πιο θετικές και δυναμικές αποφάσεις για τον εαυτό μας.

Κάντε λοιπόν μια λίστα με αυτά που σχεδιάζετε, όπως να ξεκινήσετε ένα σπορ, να διακόψετε κάποια βλαβερή συνήθεια, να κοιμάστε καλύτερα και, όταν φτάσετε στο «καυτό» θέμα της διατροφής, αποφασίστε να συνδυάσετε την ισορροπία με την απόλαυση! Αυτό το τελευταίο πάντως είναι ΚΑΙ εφικτό ΚΑΙ αποτελεσματικό!

Πρώτα απ’ όλα εμπλουτίστε το καθημερινό διαιτολόγιό σας με φρούτα, λαχανικά, λιγότερα λιπαρά, άφθονο νερό και, όταν έρθει η ώρα του γλυκού εμπιστευθείτε, όπως πάντα, τη ΓΙΩΤΗΣ.

Γιατί, με τη σειρά της Sweet & Balance, τα γλυκά μπορούν να γίνουν μέρος της διατροφής μας, χωρίς ενοχές! Με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και φυτικές ίνες, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia ενώ έχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά.

Με τόση βοήθεια από τη ΓΙΩΤΗΣ, η ισορροπημένη διατροφή γίνεται απολαυστική. Θέλετε μερικά παραδείγματα; Σοκολάτες, Παγωτά, Μιλφέιγ, Mousse σοκολάτας, Κέικ και Τσηζκέικ, ενώ για πολύ περισσότερα, καλύτερα να απευθυνθείτε στα ράφια των σούπερ-μάρκετ και στο www.sweetandbalance.gr