Γιατί οι άντρες εξαφανίζονται μετά το σεξ;

19 Απριλίου 2013

Γνωρίζουμε έναν άντρα ο οποίος μας αρέσει, του αρέσουμε, φλερτάρουμε και γίνεται παιχνίδι. Κάνουμε σεξ και όλα μοιάζουν τέλεια. Μας αποχωρίζεται με μισή καρδιά και δείχνει τρισευτυχισμένος. Περιμένουμε τηλέφωνο μα κανένα μήνυμα- ούτε καν απάντηση. «Μα! καλά που εξαφανίστηκε; Μα γιατί;», αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε να βρούμε το λάθος.

-Υπάρχουν άντρες που θέλουν μόνο αυτό και όχι δεσμεύσεις. Οπότε πρέπει να το καταλάβεις από την αρχή. Το τι προθέσεις έχει κάποιος, πιστεύω ότι μπορούμε να τις δούμε.

-Υπάρχουν άντρες που είναι δεσμευμένοι και ψάχνουν την επιβεβαίωση από άλλες γυναίκες. Και αυτό μπορείς να το καταλάβεις. Γιατί θα θέλει να σου μιλάει και να σε βλέπει συγκεκριμένες ώρες. Θα είναι λίγο μυστικοπαθής και δεν θα ανοίγεται εύκολα δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είναι και πολύ χαλαρός από άποψη χρόνου, δεν απάντα στα τηλέφωνα μπροστά σου και προτιμά τα απόμερα ραντεβού.

-Φαίνεσαι απελπισμένη για σχέση. Μη του λες από το πρώτο ραντεβού το πόσο καλή κοπέλα για σπίτι και παιδιά είσαι. Τον τρομάζεις και θέλει να φύγει από χθες.

-Μπορεί να μη του άρεσε το σεξ. Ω ναι δεν είμαστε μόνο εμείς οι παράξενες που κοιτάμε τη λεπτομέρεια. Μπορεί και αυτός να ξενέρωσε με κάτι. Είναι και θέμα χημείας πως να το κάνουμε. Επίσης ναι! Και οι άντρες ξέρουν να προσποιούνται πως το απολαμβάνουν.

-Οι άντρες ερωτεύονται με το καιρό- σπανίως κατευθείαν. Δώσε του λίγο χρόνο και χώρο. Μη τον παίρνεις 10 φορές τη μέρα τηλέφωνο και μη του στέλνεις 100 μηνύματα για το πόσο ερωτευμένη είσαι και το πόσο σου λείπει. Την επόμενη φορά φορά που θα γνωρίσεις κάποιον μη πέσεις με τα μούτρα. Άσε να τρέξει και λίγο δεν παθαίνει τίποτα- αρκεί η συμπεριφορά σου να μην κραυγάζει θέλω σχέση. Θα αρχίσει να τρέχει μεν αλλά προς αντίθετη κατεύθυνση.

-Παίζει: Είναι μια περίεργη κατάσταση αυτή. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα θα εμφανιστεί πάλι, τώρα το πότε; Θα δείξει! Μπορεί απλά να θέλει να σε εκδικηθεί που τον έκανες να περιμένει ή να επιθυμεί να σου κάψει και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα για να λιώνεις από έρωτα. Μπορεί απλά να παίζει ΚΑΙ με άλλες.

Σε κάθε περίπτωση o άντρας που δεν φοβάται μην σε χάσει ή μην σε ξενερώσει στο ενδιάμεσο, δεν είναι η ιδανική περίπτωση. Αν σου κάνει τέτοια από την αρχή, φαντάσου τι έχει να γίνει στη συνέχεια.Αν κάποιος σε θέλει πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να κρατήσει απόσταση!

 

[vimeo 64323368]

 

Για πολλές ακόμα συμβουλές σεξ από τη Νέλλυ Σκουφάτογλου, βλέπουμε JOY κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ (17.00-19.00).