Γιατί κρύβεται η Cameron Diaz; Τι θέλει να κρατήσει μυστικό

30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα φλας των παπαράτσι μπορεί να είναι ενοχλητικά, το καταλαβαίνεις και εσύ. Αλλά η Cameron Diaz, 41, για άλλο λόγο προσπαθεί να τις αποφύγει…

Αρκεί να παρατηρήσετε προσεχτικά στο βάθος της φωτογραφίες και θα δείτε ότι την ακολουθεί διακριτικά ο ηθοποιός Benicio Del Toro, 46. Ναι, οι φήμες θέλουν τους δυο stars, που είναι φίλοι από την εποχή που συνεργάστηκαν στην ταινία «Fear And Loathing In Las Vegas» (1998), να έχουν προχωρήσει τη φιλική τους σχέση σε κάτι περισσότερο.

Η άρνηση της Cameron να φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι καθώς προσέρχεται στα εγκαίνια εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, και η επίσης διακριτική και απόμακρη στάση του Del Toro που ακολουθούσε, θα έλεγε κανείς ότι μπορεί τελικά οι φήμες μπορεί να είναι αληθινές.

Και αν είναι, αυτή θα είναι η πρώτη σχέση της διάσημης ηθοποιού από το 2011, οπότε και χώρισε από τον αθλητή του μπέιζμπολ Alex 'A-Rod' Rodriguez, ενώ ο Benicio Del Toro είναι ελεύθερος από τότε που χώρισε με την Kimberly Stewart, με την οποία έχει μια κόρη, την Delilah.