Γίνε Freddie Mercury για μια μέρα!

4 Σεπτεμβρίου 2015
Freddie Mercury

Πέρα από το πιο διάσημο μουστάκι της ροκ, ο Freddie Mercury ήταν ο άνθρωπος που έφερε την καλώς εννοούμενη υπερβολή στη σκηνική παρουσία ενός γκρουπ, η φωνή που έκανε τους άλλους τραγουδιστές να μοιάζουν με μέλη χορωδίας και ένα από τα πιο flamboyant icons της ποπ κουλτούρας που απελευθέρωσε το gay κοινό, τους εκκεντρικούς και γενικώς όλους όσους ήθελαν να φωνάξουν "I want to break free" αλλά είχαν δεύτερες σκέψεις.

Με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του τραγουδιστή των Queen λοιπόν, το νέο Hard Rock Cafe της Αθήνας οργανώνει αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ένα πρωτότυπο event με τίτλο "Freddie for a day"!

Η μίνι εκδήλωση πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά σε όλα τα εστιατόρια της γνωστής αλυσίδας και καλεί τους φανς του σπουδαίου Freddie να ντυθούν για μια βραδιά όπως αυτός. Αν λοιπόν κρύβετε στις ντουλάπες σας τίποτα φανταχτερές ολόσωμες φόρμες ή ψεύτικα μουστάκια για ...ώρα ανάγκης, τώρα είναι η ευκαιρία να τα φορέσετε!

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust και τον αγώνα τους κατά του AIDS και του ιού HIV.

Hard Rock Cafe, Aδριανού 52, Μοναστηράκι