Γέννησε, πάχυνε και έφτιαξε six pack στο σπίτι της

16 Νοεμβρίου 2015

Η Joanna Boyles είναι 30 χρονών κι έχει γεννήσει δύο παιδιά και έγινε γνωστή γιατί κατάφερε το ακατόρθωτο: Έχασε 20 κιλά και απέκτησε six pack χωρίς να πάει γυμναστήριο, αλλά κάνοντας γυμναστική στο σαλόνι του σπιτιού της!

Η υπέρβαρη- όπως την χαρακτηρίζουν ξένα δημοσιεύματα- μητέρα δεν είχε χρήματα για να γραφτεί στο γυμναστήριο κι έτσι αποφάσισε να κάνει γυμναστική μόνη της στο σπίτι όταν τα μωράκια της κοιμόντουσαν. Η Joanna είχε πάρει 24 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη της και 16 κιλά στην δεύτερη, αλλά τελικά δεν κατάφερε μόνο να χάσει αυτά τα κιλά αλλά να αποκτήσει γράμμωση κάνοντας βάρη και διάδρομο στο σπίτι της.

Όταν αποφάσισε να αδυνατίσει άφησε στην άκρη την διατροφή που ακολουθούσε –που περιλάμβανε μπάρες δημητριακών, μακαρόνια, πίτσα και σοκολάτες- και αποφάσισε να κάψει το λίπος που σταδιακά γινόταν επικίνδυνο και για την υγεία της. Η 30χρονη που πριν παντρευτεί έκανε πολλά σπορ, είχε καταλήξει να κάνει καθιστική ζωή μετά τον γάμο της και την γέννηση των παιδιών της με αποτέλεσμα να γίνει υπέρβαρη χωρίς σχεδόν να το καταλάβει.

Η ίδια δήλωσε ότι κίνητρό της ήταν τα παιδιά της αφού αποφάσισε ότι θέλει να είναι υγιής και δραστήρια για να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της και να τους δώσει το καλό παράδειγμα. Μετά από έρευνα σε περιοδικά κατάφερε να διαμορφώσει μόνη της ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο αλλά και ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δημιούργησε online και σιγά-σιγά άρχισε να βλέπει αποτέλεσμα. «Ένιωθα ότι είχα αυτοπεποίθηση και έλεγχο της ζωής μου» είπε τονίζοντας ότι το μυστικό είναι να κάνεις τη γυμναστική τρόπο ζωής. Όπως είπε, ξυπνάει μια ώρα νωρίτερα από την οικογένειά της για να γυμναστεί ενώ κάποιες φορές γυμνάζεται μαζί με τα παιδιά της.