Βάσω Λασκαράκη: Επέστρεψε από τις διακοπές και πήγε κομμωτήριο..!

29 Αυγούστου 2018

Η ανανέωση που φρόντισε να κάνει η ηθοποιός στα μαλλιά της

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό για τη Βάσω Λασκαράκη, αφού τη βρήκε ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, κάτι που δεν κρύβει πια, και μεγάλο μέρος των διακοπών της το πέρασε στην Κρήτη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της.

Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίζει τον σύντροφό της στις διακοπές τους

Οι διακοπές, όμως, τελείωσαν και η Βάσω Λασκαράκη φρόντισε με την επιστροφή της να κάνει ένα από τα πράγματα που κάνουμε όλες μετά τις διακοπές: να πάει κομμωτήριο για να ανανεώσει τα μαλλιά της! Για την ακρίβεια, η πρωταγωνίστρια δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στο κομμωτήριο της hairstylist Άννας Χάλαρη, της γυναίκας που επιμελείται το look των μαλλιών της και έγραψε «πάλι εδώ».

Η Λασκαράκη είχε αλλάξει τα μαλλιά της, κόβοντάς τα καρέ, και τώρα, όπως μπορεί να δεις και στη φωτογραφία,  αυτά έχουν μακρύνει και έχουν «ανοίξει» πολύ. Στη διάρκεια των διακοπών της, πάντως, επέμενε να τα δένει σε top knot ή half bun, και τώρα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν στη φωτογραφία βλέπουμε το πριν ή το μετά των μαλλιών της.

Vaso

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας