Αυτό το μυστικό θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά, όταν έχεις δοκιμάσει τα πάντα

31 Αυγούστου 2016

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα. Έκανες τη γρήγορη δίαιτα που βασίζεται σε πολλές μερίδες φρούτων, λαχανικών και πρωτεΐνης. Έκανες την υγιεινή διατροφή που κρατάει αρκετούς μήνες και δοκίμασες όλα τα κόλπα των διάσημων σταρ. Δεν κατάφερες όμως να χάσεις όλα τα κιλά που θέλεις.

Μπορεί ο μεταβολισμός σου να έχει «κοιμηθεί», μπορεί να έχεις κουραστεί από τις πολλές στερήσεις και απαγορεύσεις. Υπάρχει, ευτυχώς, ένα μυστικό που εγγυάται ότι σίγουρα θα σε βοηθήσει να δεις τη ζυγαριά σου να πέφτει.

Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, για να δεις αποτελέσματα μετά από μια αποτυχημένη δίαιτα πρέπει να ξεκινήσεις να τρως περισσότερα λαχανικά! Περιέχουν λίγες θερμίδες, έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και σε κρατούν χορτάτη για περισσότερη ώρα.

Τα λαχανικά, εξάλλου, είναι πλέον το νέο… κρέας, αφού ολοένα και περισσότερο άνθρωποι αναγνωρίζουν τη διατροφική τους αξία και προσπαθούν να τα εντάξουν στο καθημερινό τους διαιτολόγιο. Φρόντισε ώστε σε κάθε γεύμα –ακόμα και στο πρωινό- τα λαχανικά να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο πιάτο σου από τους υδατάνθρακες και την πρωτεΐνη.