Ανανέωσε τη σεξουαλική σου ζωή τώρα με 5 απλά βήματα!

4 Δεκεμβρίου 2013

Ένας στους δέκα άντρες και μία στις δέκα γυναίκες αντίστοιχα ανησυχούν για την ερωτική τους ζωή φοβούμενοιμήπως έχει φτάσει σε τέλμα. Αυτή ήταν η ετυμηγορία της μελέτης του Βρετανικού Natsal (National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles) που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Δώσε πνοή στην σεξουαλική σου ζωή, ακολουθώντας μόνο πέντε απλά βήματα.

1. Φιληθείτε για δύο λεπτά κάθε μέρα

Τα ζευγάρια φιλιούνται όλο και πιο λίγο όσο περνάει ο καιρός, κάτι που είναι μεγάλο λάθος. Μια εξελικτική ψυχολόγος διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια που αντικατέστησαν τα 'πεταχτά' φιλιά με κανονικά, είδαν σημαντική βελτίωση στην σχέση τους. Άντε, φιληθείτε λοιπόν!

2. Μαγνητίστε ο ένας τον άλλον

Αν ντρέπεστε να μιλήσετε ή ακόμα καλύτερα να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να κάνετε σεξ, παίξτε ένα παιχνίδι. Θα χρειαστείτε μόνο δύο μαγνητάκια για το ψυγείο. Όποιος βάζει το μαγνητάκι πιο πάνω, σημαίνει ότι έχει όρεξη για παιχνίδι, ενώ όποιος το βάζει χαμηλά προτιμά να πλύνει τα πιάτα. Πιθανότατα αυτός που το τοποθετεί πιο κάτω να φοβάται να ζητήσει πρώτος κάτι παραπάνω. Όταν όμως ο άλλος του δείχνει ξεκάθαρα τι θέλει, γιατί να πει όχι;

3. Κάντε σεξ κάπου που δεν το συνηθίζετε

Χαρτογραφήστε το σπίτι και βάλτε στο πρόγραμμα ένα διαφορετικό μέρος κάθε εβδομάδα. Οι σκάλες είναι τέλειες για να πραγματοποιήσετε στάσεις που κανονικά σας δυσκολεύουν λόγω διαφοράς ύψους και για στοματικό σεξ. Στο μπάνιο, μπορείς να σταθείς όρθια στο ντους ή να στηριχτείς στον νιπτήρα και να γύρεις προς τα εμπρός ώστε να έρθει από πίσω σου. Στην κουζίνα, κάθεσαι στον πάγκο και έρχεται μπροστά σου. Στον κήπο, έχεις τον ενθουσιασμό ότι κάνεις κάτι κρυφό και δεν πρέπει να σε δει κανείς.

4. Γίνε η καλύτερη στην πιο δημοφιλή στάση

Η ανάποδη καουμπόισσα (εσύ από πάνω αλλά κοιτώντας τα πόδια του) ψηφίζεται συνεχώς ως μία από τις καλύτερες στάσεις, αφού μπορεί να σε φέρει πιο εύκολα και γρήγορα σε οργασμό. Να θυμάσαι: εσύ έχεις τον έλεγχο!

5. Οργανώστε βραδιές σεξ ο καθένας με την σειρά του 

Αυτός που έχει σειρά αποφασίζει το τι θα κάνετε, πώς, που, πόσο και είναι ο υποκινητής. Έτσι, μπαίνετε κάθε φορά και οι δύο στον ρόλο του δέκτη και του παραλήπτη. Αν χρειάζεσαι παραπάνω έμπνευση, θα την βρεις σε ερωτικά βιβλία και ταινίες.