Αλεξία Αλεξιάδου: Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της και της αδελφής της

30 Οκτωβρίου 2014
H Αλεξία Αλεξιάδου

Μεγάλος ο πόνος και η θλίψη για την οικογένεια της Βέφας Αλεξιάδου μετά τον ξαφνικό χαμό – χτες 29/10- της μεγάλης της κόρης Αλεξίας (Διάβασε εδώ). Τα μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς και φίλους δεν έχουν σταματήσει από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, ενώ η γνωστή μαγείρισσα παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Από τους πρώτους ανθρώπους της οικογένειας της Αλεξίας που εκφράστηκαν δημοσίως ήταν η αδελφή της Άντζυ, η οποία ανέβασε ένα μήνυμα στο Facebook για να ευχαριστήσει όλους όσοι τους συμπαραστέκονται: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση σας. Η Αλεξία μας- η μαμά μας-το στήριγμα μας δεν έφυγε, είναι εδώ κοντά μας… Μωρό μου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Βαγγέλης- Χαρά-Βέφα-Γκάτσμπυ…»

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ανέβασε το δικό του συγκινητικό μήνυμα και ο σύζυγος της Αλεξίας, Βαγγέλης Κιτσάκης: «Εγώ και η οικογένεια μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση σας στην τρομερή αυτή σύμφορα που μας βρήκε. Όμως εμείς την Αλεξία πάντα θα την έχουμε κοντά μας γιατί ήταν το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου. Τώρα θα μας προστατεύει από ψηλά εκεί στις γειτονιές των αγγέλων. Καλό ταξίδι γλυκιά μου γυναίκα ......δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Και τα παιδιά σου θα τα βλέπεις να έχουν συνεχεία πρόοδο και να σου στέλνουν μόνο χαρές .....Β.Κιτσάκης»

Η Αλεξία Αλεξιάδου αφήνει πίσω της δυο κόρες, τη Χαρά και τη Βέφα, 10 και 17 χρονών.

Διάβασε επίσης εδώ τις άγνωστες πτυχές της ζωής της