Ένα free, ολονύχτιο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο κέντρο της Αθήνας!

28 Μαΐου 2016
φεστιβάλ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Dimensions Festival, το παγκόσμιο καλοκαιρινό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, περνάει από την Αθήνα και τον προαύλιο χώρο του Bar 42!

Λίγο πριν φτάσει στον τελικό προορισμό του που είναι η όμορφη Pula της Κροατίας, το Σάββατο 28/5 το Dimensions έρχεται από την Αθήνα, για ένα από τα launch parties που γίνονται σε πάνω από 45 πόλεις παγκοσμίως.

Υπό την καθοδήγηση του Runner και του Subbed Out, σαν official partner του φεστιβάλ από την Ελλάδα, και τη βοήθεια των Black Athena, η περσινή έκδοση του launch εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο block party σε ανοιχτό χώρο με την οικογένεια της Swamp81 να βάζει φωτιά στα decks. Το lineup φέτος είναι μεγαλύτερο, η μουσική ξεκινάει αυστηρά από τις 19.00 και το 6KW sound system που χαρακτηρίζει τη σύμπραξη του Runner με τους Black Athena τα τελευταία χρόνια, θα είναι πάλι εκεί για ένα άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό ολονύχτιο πάρτι.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και φέτος στον UK ήχο και την πολυσυλλεκτικότητα, με τις μουσικές επιλογές να καλύπτουν όλο το εύρος της μαύρης μουσικής, από soul, hip-hop, funk, disco και dub/roots, μέχρι house, techno και electronic funk διαδρομές.

Ένα καλοκαιρινό party με εκλεκτούς καλεσμένους: το νέο υπερηχητικό όπλο από το Bristol που ακούει στο όνομα Hodge (Hotline, Berceuse Heroique & Livity Sound), το αφεντικό της Λονδρέζικης Berceuse Heroique ΚΕΜΑΛ, καθώς και ντόπιους DJs και παραγωγούς από το stable της δισκογραφικής των Black Athena, όπως ο μυστηριώδης Error404 στην πρώτη του live εμφάνιση, o major digger Breakin Moves που κυκλοφορεί και στην φανταστική Nous Disques και ο Runner σε low end mode.

Όλα τα παραπάνω με ελεύθερη είσοδο και οικονομικές τιμές στα ποτά του Bar 42, που αποτελεί έναν από τους καλύτερους χώρους στην πόλη για quality drinks.

ΠΟΥ: Bar 42 (Courtyard), Κολοκοτρώνη 3, Σύνταγμα

ΠΟΤΕ: 28/5

ΠΟΣΟ: Eίσοδος ελεύθερη