Άστρα 10/4: Ετοιμάζεσαι για ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου!

10 Απριλίου 2017
άστρα

Κριέ, η εβδομάδα θα έχει κάποια ψιλό απρόοπτα γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο προσεκτική όσον αφορά τις δραστηριότητές σου σήμερα. Στη θέση σου θα καθόμουν στα αυγά μου και δεν θα έπαιζα με την τύχη μου. Κατανοητό;

Ταύρε, τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζες τον τελευταίο καιρό δείχνουν να εξαφανίζονται και ευτυχώς θα βρεις και εσύ λίγη ηρεμία. Έριξαν και οι δύο πλευρές λίγο νερό στο κρασί τους και να τα αποτελέσματα. Είδες πως βοηθάει η διαλλακτικότητα;

Δίδυμε, δεν είσαι σε θέση να κρίνεις κανέναν αυτή τη στιγμή και πόσο μάλλον ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Το ότι σε έχουν ανάγκη και θέλουν τη βοήθειά σου αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις και το δικαίωμά να επεμβαίνεις στη ζωή τους.

Καρκίνε, ντύσου επίσημα και βάλε και το κραγιόν σου γιατί σου έρχονται επισκέπτες. Νέες αφίξεις θα έχεις και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσες! Θα σου πρότεινα βέβαια να είσαι λιγάκι επιφυλακτική γιατί, ας μην ξεχνιόμαστε, δεν τους ήξερες και από εχθές!

Λέοντα, ετοιμάζεσαι για ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου και ψάχνεσαι για το αν πρέπει ή όχι να το κάνεις. Μίλα με κάποιους ανθρώπους στη δουλειά που εμπιστεύεσαι και να είσαι σίγουρη πως θα σου λυθούν οι απορίες πολύ γρήγορα.

Παρθένε, έχεις αδρανήσει τελείως και αντί να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου που σε κυνηγάνε από πίσω εσύ κάθεσαι χαλαρή και ανέμελη. Η αναισθησία σου, όπως έχεις καταλάβει, έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει αυτό.

Ζυγέ, έχεις μάθει να έχεις πολλές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους με αποτέλεσμα να γίνεσαι πάντα η σπαστική της παρέας. Χαλάρωσε μια φορά στη ζωή σου και δες τη ζωή λίγο πιο θετικά. Θα βοηθήσει πολύ και στην ψυχολογία σου.

Σκορπιέ, όταν δίνεις το λόγο ότι θα κάνεις κάτι πρέπει και να τον κρατάς. Τώρα βέβαια θα μου πεις που κάθομαι και τα λέω αυτά. Στη βασίλισσα της διαπλοκής; Μιας λοιπόν που είσαι αποφασισμένη να κάνεις το δικό σου προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι διακριτική.

Τοξότη, αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα έπρεπε να το είχες κάνει καιρό τώρα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η σχέση σου με ορισμένους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μήπως ήρθε η ώρα να τις τερματίσεις;

Αιγόκερε, δεν βάζεις μυαλό εσύ παιδάκι μου. Αρχή της εβδομάδας και αντί να κάνεις τον απολογισμό σου και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το πώς θα προχωρήσεις, όπως έκανες πάντα, βαριέσαι απίστευτα και κάθεσαι στα αυγά σου. Δεν σε αναγνωρίζω!

Υδροχόε, έχεις πολύ άγχος και αυτό δεν βοηθάει καθόλου τα νεύρα σου. Είσαι μονίμως στην τσίτα και στον πανικό με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τις λύσεις που υπάρχουν γύρω σου. Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου πιο λογικά.

Ιχθύ, δεν είναι ανάγκη να σε αγαπάει όλος ο κόσμος. Θα υπάρξουν και κάποιοι που μπορεί να σου βάλουν τρικλοποδιές όπως θα διαπιστώσεις και σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί. Κοίτα τον εαυτό σου και αδιαφόρησε για τους άλλους!