Το εστιατόριο Zampano, η νέα πολλά υποσχόμενη άφιξη στην artisanal γειτονιά της οδού Σαρρή στου Ψυρρή, συντονίζεται στους cool ρυθμούς του brunch, με guest τον food blogger Cool Artisan (coolartisan.net), Γαβριήλ Νικολαϊδη και την Κυριακή 20 Μαρτίου αλλάζει την ώρα των γευστικών μας απολαύσεων!
To avocado toast, τα blue burgers λαχανικών και οι βάφλες με κοτόπουλο, είναι μερικά μόνο από τα δημιουργικά «καρικεύματα» με τα οποία ο Cool Artisan θα πασπαλίσει το κλασικό μενού του εστιατορίου, δίνοντας μια νέα αναπάντεχη γεύση στην Κυριακή μας.
Καθόλη τη διάρκεια του brunch (12:00 – 19:-00) οι Manoυchedrome (ήτοι ο Δημήτρης Παρτσακλός στο κοντραμπάσο, ο Γιώργος Κωστούρος και ο Δημήτρης Ψαλλίδας στις gypsy κιθάρες) θα μας ταξιδέψουν στη δεκαετία του ’30 υπό τους γνώριμους ήχους της gypsy jazz.
Τιμή Μενού: από 10 € το άτομο
Zampano Food & Drinks, Σαρρή 18, κρατήσεις: 21 3023 3244
Ανοικτά κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας) από τις 6 το απόγευμα. Κάθε Κυριακή ανοικτά από το πρωί.
Εμπνευσμένο από τον κεντρικό Φελινικό ήρωα του κλασικού «La Strada», το εστιατόριο «Zampano», στην καλλιτεχνική γειτονιά της οδού Σαρρή, στου Ψυρρή, είναι ο νέος λόγος που δικαιώνει τη ρήση του μεγάλου ιταλού δημιουργού στους γαστρονομικούς περιηγητές της πόλης.
Με ανησυχίες… γυρολόγου στα γονίδιά του, αφού πρόκειται για το«ανήσυχο παιδί» των δημιουργών του φημισμένου hostel City Circus, Δημοσθένη Μισεντζή και Επαμεινώνδα Σκορπιδέα, το Greek Bistro & Wine Bar Zampano ακροβατεί επιδέξια ανάμεσα σε ελληνικές γεύσεις, ενώ ταυτόχρονα «περιοδεύει» σε μερικές από τις καλύτερες ετικέτες εγχώριων κρασιών, μέσα από την καλά ενημερωμένη λίστα του. Η φρεσκάδα, βασικό συστατικό του εστιατορίου, βρίσκεται παντού: στο ατμοσφαιρικό σκηνικό που δημιουργούν τα φαινομενικά αταίριαστα έπιπλα από τις αγορές του Κόσμου, στις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες που καταλήγουν σε λεπτής αισθητικής και γεύσης πιάτα, στο χαμόγελο του προσωπικού.