Η Nutella γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα της και δίνει τον λόγο στους πιο σημαντικούς ανθρώπους: τους αφοσιωμένους της φίλους

Nutella

Από το 2007, η Παγκόσμια Ημέρα Nutella® είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια κοινότητα των αφοσιωμένων φίλων της Nutella και στην αδυναμία τους για την πιο αγαπημένη πραλίνα φουντουκιού στον κόσμο

#WorldNutellaDay

www.facebook.com/NutellaGreece

Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, οι φίλοι και οι λάτρεις της γεύσης της Nutella καταναλωτές από όλο τον κόσμο ενώνονται για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Nutella®. Συναντιούνται στα social media, στο σπίτι με την οικογένειά τους, ακόμη και στο γραφείο με τους συναδέλφους τους, για να μοιραστούν ιστορίες και συνταγές, και να απολαύσουν άλλη μία φορά την πιο αγαπημένη πραλίνα φουντουκιού στον κόσμο.

Το 2007, μέσα από μια αυθόρμητη πρωτοβουλία, η blogger Sara Rosso αποφάσισε να δημιουργήσει μια ημέρα γιορτής και έμπνευσης για την παγκόσμια κοινότητα της Nutella, μια ημέρα κατά την οποία οι φίλοι της Nutella θα μπορούν να μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα τη λαχτάρα τους για αυτήν. Πολύ γρήγορα η Παγκόσμια Ημέρα της Nutella έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς οι φανατικοί της φίλοι σε ολόκληρο τον κόσμο αποφάσιζαν να μοιραστούν την αγάπη τους για τη Nutella μέσα από φωτογραφίες, συνταγές, ποιήματα, μηνύματα και άλλες χαρούμενες στιγμές.

Από το 2015, που Σάρα Ρόσσο (Sara Rosso) μεταβίβασε την Παγκόσμια Ημέρα της Nutella Day στη Ferrero, οι παραγωγοί της Nutella έχουν αποφασίσει να επιλέγουν κάθε χρόνο έναν Πρέσβη Nutella ο οποίος θα αναλαμβάνει να ηγηθεί των εορταστικών εκδηλώσεων και να διασφαλίσει ότι ο θεσμός αυτός θα μεγεθύνεται και θα παραμένει δημοφιλής και στα επόμενα χρόνια. Το 2016, ο τίτλος της Πρέσβειρας απονεμήθηκε στην Κρίσσυ Έκμαν (Chrissy Eckman), ανταμείβοντας τον ασταμάτητο ενθουσιασμό της για τη Nutella και τις δημιουργικές της πρωτοβουλίες. Η επόμενη που θα γευτεί τον γλυκό τίτλο της Πρέσβειρας της Nutella για το 2017 θα είναι η Χάνα Γουέστμπρουκ (Hannah Westbrook), η ταλαντούχος σκηνοθέτης από το Τέξας, η οποία ερωτεύτηκε τη γεύση της Nutella από την πρώτη στιγμή που τη δοκίμασε σε ένα μικρό φούρνο στην Ισπανία. Ως Πρέσβειρα της Nutella, η Χάνα θα είναι επικεφαλής σε μια σειρά εκδηλώσεις στη γενέτειρά της, το Τέξας, αλλά και σε μία εβδομάδα διασκέδασης και γευσιγνωσίας στο Λος Άντζελες, γεμάτη γαστρονομικές εμπειρίες αποκλειστικά βασισμένες στη μοναδική και πλούσια γεύση της Nutella.

«Είναι πολύ τιμητικό για τη Nutella να έχει τόσο αφοσιωμένους φίλους. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Nutella δίνουμε στους ανθρώπους αυτούς το λόγο, καθώς επάνω τους αντανακλάται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αισιοδοξία και ο δυναμισμός που συνδέονται με αυτή τη γιορτή» σημείωσε εκπρόσωπος της Nutella. «Στη Nutella είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οι φίλοι μας θα πρέπει να συνεχίσουν να κρατούν τα ηνία σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, διατηρώντας την παράδοση που ξεκίνησε το 2007. Γι' αυτό το λόγο, η Nutella βασίζεται σε καθέναν από αυτούς να μοιραστεί την αγάπη του για το προϊόν αλλά και ιδέες για τον καλύτερο τρόπο να γιορτάσει κανείς την Παγκόσμια Ημέρα Nutella».

Οι φίλοι της Nutella μπορούν να μοιραστούν την αγάπη τους για τη Nutella μέσα από την επίσημη σελίδα της Παγκόσμιας Ημέρας Nutella στο Facebook , στην σελίδα της Nutella στην Ελλάδα www.facebook.com/NutellaGreece ή  Twitter (@Nutelladay) χρησιμοποιώντας το hashtag #WorldNutellaDay.