Μενεγάκη σε Τσιμτσιλή: «Σε βλέπω να κάνεις και 4ο παιδί…»

Μενεγάκη + Τσιμτσιλή

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του “Happy Day” κυοφορεί το τρίτο της παιδί που, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, είναι αγόρι, και μίλησε στην Ελένη για την επιθυμία που είχαν με τον σύζυγό της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αλλά και την απόκτηση ενός γιου, όπως και για τις κόρες της που προετοιμάζονται να υποδεχτούν το αδελφάκι τους.

«Σίγουρα ήθελα δυο παιδάκια, αλλά ότι θα έχουμε την ευλογία και για τρίτο παιδάκι δεν το φανταζόμουν. Όταν ήρθε και η δεύτερη κόρη, επειδή και οι δυο θέλαμε ένα αγοράκι, είχα πει να είμαστε καλά, να είμαστε γεροί, να δούμε πως πάει, και συζητάμε και για τρίτο παιδί», είπε η Τσιμτσιλή και συνέχισε: «…και τώρα οι μικρές έχουν πάρει τον δρόμο τους, έχει ξεκινήσει σχολείο και η μικρή, κάνουν ένα φοβερό παρεάκι οι δυο τους…»

Η Μενεγάκη, με αφορμή την αναφορά στις κόρες της Σταματίνας, που έχουν ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους- η Μαίρη είναι 5 χρονών και η Νάγια 4 ετών- και είναι αχώριστες, τόλμησε να κάνει μια πρόβλεψη: «Θα είναι αυτοκόλλητες και θα είναι η μία για την άλλη. Με τον μικρό δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε βλέπω να κάνεις άλλο ένα μπας και βγει αγόρι να έχει και αυτός μια παρέα».

Η αντίδραση της Σταματίνας δεν ήταν αρνητική: «Αν και το τρίτο είναι ένα καλό μωράκι, που κοιμάται, που λίγο βρει τις ισορροπίες του σπιτιού, δεν είμαι αρνητική με το ενδεχόμενο, μ’ αρέσουν τα παιδάκια, μ’ αρέσει να ασχολούμαι με τα παιδιά μου».

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η Τσιμτσιλή αποκάλυψε και το όνομα που έχουν αποφασίσει με τον Θέμη Σοφό να δώσουν τον γιο τους: «Ιωάννης Σοφός. Και επειδή τον έχουμε τάξει και στον Άγιο Εφραίμ, Ιωάννης Εφραίμ Σοφός».