Η Βαλαβάνη με δαντελένιο κιμονό, η Πασχάλη με λευκή τουαλέτα..!

Βαλαβάνη + Πασχάλη

Μία από τις πιο δυνατές φιλίες που δημιουργήθηκαν στο Survivor είναι αυτή ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σόφη Πασχάλη. Και μπορεί η δασκάλα της yoga να έφυγε νωρίς, ωστόσο πρόλαβαν να "δεθούν" με την αθλητικογράφο, που ήδη, όσο ήταν ακόμα στο παιχνίδι, δήλωνε ότι η Σόφη είναι καλή της φίλη.

Με το τέλος του παιχνιδιού, και τις πολλές εμφανίσεις των πρώην παικτών του σε events και κοσμικές εκδηλώσεις, παρατηρήσαμε ότι πράγματι Ευρυδίκη και Σόφη εμφανίζονται συχνά μαζί. Όπως συνέβη και με την παρουσία τους στο πάρτι για τη βάφτιση των διδύμων του Αντώνη και της Εύης Καμπουράκη στη Ρόδο.

Η Σόφη Πασχάλη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φρόντισαν μάλιστα να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, που ταιριάζουν στην περίσταση: έτσι, η Πασχάλη εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή, με cut- outs και διαφάνειες, μάξι τουαλέτα του οίκου Kathy Heydels, σε λευκό χρώμα, ένα χρυσό clucth και statement σκουλαρίκια, ενώ η Βαλαβάνη έκανε μια πιο boho επιλογή διαλέγοντας ένα δαντελένιο κιμονό - φόρεμα, με διαφάνειες, από τη συλλογή Nidodileda, το οποίο φόρεσε μ' ένα στενό στράπλες φόρεμα από μέσα και nude ankle strap πέδιλα, ενώ στα χέρια της κρατούσε ροζ φάκελο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Σόφη Πασχάλη

Σόφη Πασχάλη   

(Διαβάστε επίσης: Αδελφές Σπυροπούλου: Τι φόρεσαν στη βάφτιση της χρονιάς;)