Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, ο τελευταίος όροφος του ξενοδοχείου Hilton αποτελεί την πλέον κλασική και αγαπημένη επιλογή για τις βραδινές μας εξόδους. Με τη θέα να απλώνεται από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό μέχρι τον Λόφο του Υμηττού, η βεράντα του Galaxy Bar & Restaurant είναι το ιδανικό μέρος για να δεις την Αθήνα αφ’ υψηλού.
Την εντυπωσιακή θέα συναγωνίζεται η κουζίνα του νέου executive chef Κώστα Αθανασίου, ο οποίος έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα στο πιάτο. Με έμφαση στην άριστη τεχνική και στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ο chef δημιουργεί πιάτα με εντυπωσιακή εμφάνιση, πλούσια αρώματα και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων, και εμπλουτίζει οικείες ελληνικές γεύσεις με διεθνείς πινελιές. Τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα κατέχουν περίοπτη θέση στο μενού του Galaxy, με πιάτα όπως σαλάτα σπανάκι με πεκορίνο Αμφιλοχίας, καρύδια και προσούτο Ευρυτανίας, μαστέλο Χίου ψημένο πάνω στην πέτρα με πιτούλες και ντιπ κόκκινης πιπεριάς και μοσχαρίσιο burger με τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου να ξεχωρίζουν στο μενού.
Η σχάρα παραμένει και φέτος το “γερό χαρτί” του Galaxy, αν και φέτος προσφέρει περισσότερες επιλογές σε ψάρια και θαλασσινά δίνοντας στο μενού έναν τόνο πιο υγιεινό, ανάλαφρο και καλοκαιρινό, με πιάτα όπως χταπόδι σχάρας με πράσινη φάβα, ψητά χτένια με κινόα και φιλέτο μαύρου μπακαλιάρου (black cod) με άγριο ρύζι, τσίλι και κόλιανδρο. Όσο για τους οπαδούς του σούσι, το Galaxy έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως αγαπημένος τους προορισμός με best sellers τα crispy salmon rolls και dragon rolls. Το μενού των γλυκών κινείται επίσης σε τόνους καλοκαιρινούς με highlights το blanc manger γιαούρτι σε σούπα ροδάκινου και το σεμιφρέντο λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους χωρίς όμως να απογοητεύει όσους έχουν αδυναμία στη σοκολάτα προσφέροντας μια λαχταριστή σοκολατένια μπάρα με μπισκότο και καραμελωμένα αμύγδαλα.
Για κρατήσεις: 210-7281407