Διαγωνισμός JOY: Οι 3 νικητές του Gift Bag από την PURO που περιέχει 1 εφεδρική μπαταρία φόρτισης και 1 εξωτερικό ηχείο bluetooth για smartphones/phablets /tablets!

JOY διαγωνισμός

To JOY και η εταιρία PURO χαρίζουν σε 3 τυχερούς από ένα gift bag που περιέχει 1 εφεδρική μπαταρία φόρτισης και 1 εξωτερικό ηχείο bluetooth για smartphones/phablets /tablets αξίας 60€ το κάθε ένα.

Οι τυχεροί είναι: 

Μακρίδου Βιβή
giorgos filippopoulos
ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΓΔΗ

Συγχαρητήρια! 

Η PURO είναι η εταιρία που έφερε επανάσταση στην τεχνολογία, γιατί απλά την έντυσε, συνενώνοντας την με τον κόσμο της μόδας και του design, δίνοντας χρώμα και ζωντάνια στη χρήση των smartphones και των tablets. Με ιδιαίτερα προσεγμένο στιλ που αντανακλά την Ιταλική φινέτσα, παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας κι αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά, για την ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των αξεσουάρ που διαθέτει. Καλύπτουν ότι ορίζει και η πιο απαιτητική χρήση ενός smartphone και ενός tablet.

Τα αξεσουάρ που διαθέτει η εταιρία PURO στην Ελληνική αγορά, σας δίνουν την ευχέρεια να διαλέξετε κάτι για τη συσκευή σας, με βάση το χρώμα που σας αρέσει, τη διάθεση σας και το προσωπικό σας στιλ. Γιατί η τεχνολογία είναι πλέον μόδα. “Come dream with us”

Τα προϊόντα PURO μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα τεχνολογίας (Vodafone, Public, Γερμανός, Wind, Media Markt, Κωτσόβολος, κ.ά.) και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη facebook σελίδα https://www.facebook.com/PUROGREECE και στην ιστοσελίδα www.puro.com .Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 474374 – 2310 471999.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και καλή επιτυχία!