Η Bioderma σου υπόσχεται την πιο «φυσική» αντηλιακή προστασία

Bioderma

Η σειρά αντηλιακών που επανενεργοποιεί τον φυσικό βιολογικό μηχανισμό σου για να προστατεύσει το δέρμα σου από τον ήλιο 

Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς είναι απαραίτητο να φοράμε αντηλιακό, πόσω μάλλον την άνοιξη και το καλοκαίρι που οι ακτίνες του ηλίου είναι πιο έντονες και επιβλαβείς για το δέρμα μας. Η αντηλιακή μας κρέμα, όμως, δεν θέλουμε μόνο να μας προστατεύει από τον ήλιο αλλά και να μας αρέσει η υφή της, το άρωμα της, αλλά και να μας δίνει το κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες.

Και η νέα αντηλιακή σειρά της BIODERMA έρχεται να μας τα προσφέρει όλα!

Όλη η φόρμουλα της BIODERMA είναι στηριγμένη στην παρακάτω αντίληψη: «Βιολογία στην υπηρεσία της Δερματολογίας». Ο τρόπος δράσης των προϊόντων είναι βασισμένος στην ανεξάρτητη μελέτη των κυττάρων και της οργανικής ύλης. Επανενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος για να αυξήσει τη φυσική του αντίσταση στις περιβαντολλογικές ανισορροπίες, είτε πρόκειται για παθολογικές ή για φαρμακευτικές.

Απαγορεύοντας όλες τις ξένες και τοξικές ουσίες, με αποκλειστική χρήση των ενεργών συστατικών, που είναι αυστηρά απαραίτητες. Συλλέγοντας όσα περισσότερα μόρια είναι δυνατόν, τα οποία βρίσκονται στο δέρμα, η φόρμουλά της BIODERMA επαναπαράγει και επαναφέρει στο δέρμα τον φυσικό βιολογικό μηχανισμό. Αυτή η αρχή του βιολογικού μιμητισμού υπάρχει σε όλα τα προϊόντα. Από κατασκευής και εκ φύσεως, αυτός ο νέος τρόπος παραγωγής προϊόντων αυξάνει την ανεκτικότητα και ανθεκτικότητα του δέρματος στο δικό του περιβάλλον και εξασφαλίζει «ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ».

Συνεπώς η BIODERMA έχει αναπτύξει μια καινοτόμα προσέγγιση βασισμένη στη δερματολογική βιολογία προσαρμοσμένη σε κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ανάγκη. Σήμερα, μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, με πάνω 50 διεθνής πατέντες και 3 ερευνητικά κέντρα στη Γαλλία όπου δερματολόγοι ερευνητές και βιολόγοι δουλεύουν μαζί, η BIODERMA είναι σε θέση να προσφέρει καινοτομία στην υπηρεσία του δέρματος.

Η BIODERMA δεσμεύεται για υψηλή αντηλιακή προστασία μέσω της Photoderm, μια μεγάλη σειρά από αντηλιακά προϊόντα, που εξασφαλίζουν δερματολογική ασφάλεια ενώ παράλληλα προστατεύουν.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Προϊόντα προσαρμοσμένα σε όλους τους τύπους δέρματος και της ηλιακής ακτινοβολίας με το πιο εξειδικευμένο σύστημα φίλτρων για την UV ακτινοβολία, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη.

ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προσαρμοσμένη προστασία σε αυτούς που θέλουν να μαυρίσουν. Τα χαρακτηριστικό των προϊόντων είναι ένα BRONZ σύστημα το οποίο αποτελείται από σταθεροποιημένη τυροσίνη. Αυξάνει την σύνθεση της μελαμίνης και εντείνει το μαύρισμα.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Μια ευρύς γκάμα προΪόντων, η οποιία ανταποκρίνεται σε όλα τα θέματα σχετικά με την αντηλιακή προστασία: το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, φωτοευαισθησία, δέρμα με ακμή κλπ.

Η κατοχυρωμένη καινοτομία Cellular Bioprotection

Βιολογική προστασία, η οποία διατηρεί την ανοσία του δέρματος καθώς επίσης και την αλληλεπίδραση των επιδερμικών κυττάρων, χάρη σε ένα μοναδικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα το οποίο περιορίζει την επιτάχυνση της δερματικής φωτογήρανσης που προκαλείται από τις UV ακτινοβολίες. Εμπεριέχεται στα περισσότερα προΪόντα της σειράς Photoderm.

Μεχρι προσφάτως ήταν πολύ ύσκολο να συνδυάσεις υψηλή προστασία σε υγρή μορφή και  dry touch τελείωμα σε μια σταθερή φόρμουλα. Τώρα χάρη σε ένα μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα η BA έχει δημιουρήσει μια φόρμουλα τόσο ελαφριά όσο το νερό ανεπαίσθητη και εύκολη στην εφαρμογή. Η μη λιπαρή σύνθεσή του και βελτιωμένη από ένα σύμπλεμα 3 ενεργών συστατικών με ιδιότητες αποσιδήρωσης και παράγοντες απόκρψυης χαρίουν ένα ματ αποτλεσμα.  Η Cellular Bioprotection τεχνολογία διατηρεί την ουσία του δέρματος την προστασία των κυττάρων και προλαμβάνει την φωτογήρανση.

Με μια εφαρμογή το δέρμα είναι απόλυτα προστατευμένο και έχει ματ αποτέλεσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την εφαρμογή.

Εξειδικευμένη προστασία

Photoderm, Kid Spray SPF 50+

Photoderm, Kid SPF 50+

Photoderm,AR SPF 50+

Photoderm AKN SPF 30

Photoderm, AKN Mat SPF 30

Photoderm,Spot SPF 50+

Photoderm,LEB SPF 30

Photoderm, Après-Soleil Golden Tint SPF 50+

Προστασία για όλους

Photoderm, Max Ultra-fluide SPF 50+

Photoderm, Max Ultra-fluide Teinte Dorée SPF 50+

Photoderm, Max Aquafluide SPF 50+

Photoderm, Max Créme SPF 50+

Photoderm, Max Ultra-fluide Teinte Claire SPF 50+

Photoderm, Max Lait SPF 50+

Photoderm, Brume Invisible SPF 50+

Photoderm,Max Aquafluide SPF 50+

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας