Η Alicia Vikander μιλάει για τον σύζυγό της, Michael Fassbender: Πως είναι η ζωή με έναν από τους πιο hot άντρες του πλανήτη!

alicia

 Η ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για τον Michael Fassbender μετά από το γάμο τους

Η Alicia Vikander συνήθως αποφεύγει να συζητάει για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τη σχέση της με τον Michael Fassbender. Η 29χρονη σουηδή ηθοποιός στα πλαίσια της διαφήμισης της νέας ταινίας Tomb Raider, στην οποία πρωταγωνιστεί, έδωσε συνέντευξη στη Vogue για το τεύχος Μαρτίου, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον γάμο της με έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες του πλανήτη!

Η Vikander και ο Fassbender γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “The light between oceans” όπου και ερωτεύτηκαν. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο στην Ίμπιζα, διοργανώνοντας ένα τριήμερο πάρτι στο νησί!

Η Vikander μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον σύζυγο της αλλά και τον γάμο τους λέγοντας: «Ήταν μία διακριτική συγκέντρωση φίλων και συγγενών» ενώ σε αυτούς που τους χαρακτήρισαν «μυστικοπαθείς» απάντησε : «Δεν είναι θέμα μυστικοπάθειας, έχει να κάνει με το ό,τι μερικά πράγματα επιλέγεις να τα κρατήσεις προσωπικά». 

Όσο για τη ζωή της τώρα, μετά τον γάμο, η σταρ δηλώνει: «Νιώθω πιο ευτυχισμένη και ευτυχισμένη από ποτέ!»και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον σύζυγό της σε ταινία γιατί πέρα από τον έρωτα που τους προέκυψε είχαν μια καταπληκρική εμπειρία. Κοιτά τη βέρα της και γελάει λέγοντας «Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί». 

Η Alicia παλαιότερα είχε αναφερθεί στο τι ήταν αυτό που την είχε κάνει να ερωτευθεί τον Fassbender και αυτό ήταν η άμεση επαφή και επικοινωνία που είχαν από την πρώτη στιγμή αλλά και πως της είχε συμπεριφερθεί. Το ζευγάρι πλέον έχει μετακομίσει και ζει μόνιμα στη Λισαβόνα.