7 τρόποι για να διακοσμήσεις το studio διαμέρισμα σου


Ιδέες διακόσμησης που θα βρεις συναρπαστικές!

Το γεγονός ότι το διαμέρισμα σου είναι μικρό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το διακοσμήσεις όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί. Υπάρχουν μερικές έξυπνες ιδέες και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το studio διαμέρισμα σου με κομψό και μοντέρνο τρόπο. Πρόκειται για ένα δωμάτιο με δεκάδες επιλογές.

Δες τις παρακάτω ιδέες και εμπνεύσου.

Έπιπλα που χωρίζουν το χώρο: Δημιούργησε την ψευδαίσθηση πολλών μικρών δωματίων με την τοποθέτηση επίπλων ανάμεσα σε διαφορετικούς χώρους. Πρόσθεσε ένα μεγάλο καναπέ για να χωρίσεις το σαλόνι από το καθιστικό ή μια βιβλιοθήκη.

Ένα μοντέρνο καναπέ: Ένας μοντέρνος καναπές σε έντονο χρώμα έχει την ικανότητα να κρατήσει ανοιχτό το χώρο σας καθώς και να διαχωρίσει τα δωμάτια.

Βιβλιοθήκη-τοίχος: Ψάχνεις extra αποθηκευτικό χώρο; Μια βιβλιοθήκη που θα καταλαμβάνει τον ένα τοίχο του δωματίου. Δημιούργησε μικρά και μεγάλα ράφια ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

Καναπές-κρεβάτι: Καλό θα ήταν πριν κάνεις την οποιαδήποτε αγορά να σκεφτείς πρακτικά. Για παράδειγμα αν θέλεις να κερδίσεις χώρο ένας καναπές-κρεβάτι είναι η κατάλληλη επιλογή. Καναπές τη μέρα, κρεβάτι τη νύχτα.

Προτιμήστε μικρά έπιπλα: Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιο έπιπλο να είναι μεγάλο για να φαίνεται εντυπωσιακό. Επίλεξε μικρά έπιπλα που θα είναι εξίσου λειτουργικά. Για παράδειγμα δεν έχει νόημα να αγοράσεις ένα μεγάλο τραπέζι αφού και με ένα μικρότερο θα είσαι εντάξει.

Ουδέτερα χρώματα: Όταν ένας χώρος είναι ήδη μικρός τα ουδέτερα χρώματα τον κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο. Προτιμήστε λοιπόν, τόσο για τους τοίχους όσο και για τις επιφάνειες των επίπλων σας ουδέτερα χρώματα που θα ανοίξουν το χώρο σας.

Μικρές, έντονες πινελιές: Και αφού στο διαμέρισμά σας θα κυριαρχούν τα ουδέτερα χρώματα, μπορείτε να δώσετε την απαραίτητη ένταση με διάφορα διακοσμητικά σε χαρούμενα και έντονα χρώματα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας