7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι η προτεραιότητά του


Τι κάνει μια σχέση τέλεια; Η ισορροπία είναι αυτή, που σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι σημαντική για να έχει μια σχέση μέλλον. Αν δηλαδή εκείνος αδιαφορεί κι εσύ είσαι πολύ ερωτευμένη ή αν εκείνος δεν σε θεωρεί την προτεραιότητά του αλλά απλά περνάει τον χρόνο του ενώ εσύ θέλεις να τον παντρευτείς, τότε δύσκολα μπορείτε να αναθεωρήσετε τη σχέση σας και να παραμείνετε μαζί.

Ανακάλυψε 7 σημάδια που δείχνουν από την αρχή της σχέσης πόσο σημαντική είσαι για εκείνον, αν, δηλαδή, είσαι η προτεραιότητά του.

1.Ποιος κανονίζει τις εξόδους σας: Εάν εσύ είσαι εκείνη που θα τηλεφωνήσεις για να συναντηθείτε ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα βγαίνατε μια φορά τον μήνα, τότε μάλλον δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τη σχέση σας. Αν πάλι σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο επειδή του λείπεις, δείχνει ότι είσαι η προτεραιότητά του

2.Τι συμβαίνει στη ζωή του; Όταν του συμβαίνει κάτι καλό ή κάτι κακό, είσαι η πρώτη που το μαθαίνει ή τελικά το μαθαίνεις τελευταία; Μια καλή σχέση προϋποθέτει κι από τους δύο να μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους, να συζητούν για τα προβλήματά τους αλλά και για τα όνειρά τους.

3.Πότε απαντάει στα μηνύματα; Αμέσως, μετά από πέντε λεπτά ή μετά από 5 ώρες; Αν δεν σου δίνει σημασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, μάλλον έχεις ήδη καταλάβει τι συμβαίνει…

4."Κι από εδώ η…. κοπέλα μου". Σε έχει συστήσει στους φίλους του, στους γονείς του, στους κολλητούς; Αν θέλει να είσαι η κοπέλα του και σε αγαπάει, τότε ναι, διαφορετικά μάλλον πιστεύει ότι η σχέση σας δεν θα κρατήσει πάρα πολύ.

5.Συναντά τους φίλους του αλλά όχι εσένα: Βρίσκει χρόνο για τους φίλους του, κανονίζει εκδρομές, αλλά ποτέ δεν σου ζητάει να τον συνοδεύσεις. Δεν θέλει και πολλή σκέψη!

6.Φέρεται εγωιστικά, δηλαδή χρησιμοποιεί περισσότερο το ‘εγώ’ παρά το ‘εμείς’ σε οτιδήποτε κι αν κάνει. Ίσως είναι ένας τρόπος να σου πει ότι δεν είσαι εσύ η προτεραιότητα του αλλά εκείνος!

7.Υπολογίζει τη γνώμη σου; Σου ζητάει την άποψή σου πριν κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, πριν αγοράσει κάτι ή πριν κλείσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές; Το πόσο σημαντική είσαι για εκείνον φαίνεται στα μικρά, καθημερινά πράγματα που τον απασχολούν!