6 λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του σπιτιού σου


Όσα πρέπει να προσέξεις

Τι κάνει τα σπίτια που βλέπουμε στα περιοδικά ή τα υπέροχα διαμερίσματα των διασήμων να είναι τόσο εντυπωσιακά; Πέρα από τα τετραγωνικά και τη γενική πολυτέλεια, σημαντικό ρόλο παίζει η διακόσμηση αλλά και ορισμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ποιες είναι αυτές;

Οι άνετοι χώροι
Είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε χώρο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες στο σπίτι. Μπορείτε να χαλαρώνετε σε ένα cozy καθιστικό, όμως είναι σημαντικό να έχετε αρκετό χώρο για να μαγειρεύετε στην κουζίνα σας και να μπορείτε να τρώτε άνετα σ’ αυτή. Τα στιλάτα σπίτια έχουν πρακτικούς, λειτουργικούς χώρους με όμορφη διακόσμηση.

Η θέα
Η θέα από το παράθυρό ή τις μπαλκονόπορτες μπορεί να δώσει επιπλέον αξία στο σπίτι. Αν, λοιπόν, η κατοικία σας διαθέτει θέα σε βουνό ή θάλασσα, ή σε κάποιο πάρκο, καλό είναι να δημιουργήσετε cozy γωνιές μπροστά από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες στις οποίες θα χαλαρώνετε απολαμβάνοντάς την. Διαφορετικά, επενδύστε σε όμορφα φυτά και μικρά δεντράκια που μπορείτε να βάλετε στο μπαλκόνι σας και να δημιουργήσετε μια μικρή όαση.

Διάβασε τη συνέχεια στο : Unique By Ermes