6 κομπλιμέντα που μας λιώνουν!


Όχι το «ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;» δεν μας κολάκευσε ποτέ και το «έχεις υπέροχα μαλλιά» είναι πια ξεπερασμένο. Τα κομπλιμέντα είναι επιστήμη για όσους τα κάνουν συχνά και απλά κι ειλικρινή για όσους μιλούν μέσα από την καρδιά τους. Δες 6 κομπλιμέντα που πραγματικά μπορούν να λιώσουν κάθε κοπέλα:

«Θέλω η κόρη μου να σου μοιάσει»: Σε θαυμάζει τόσο πολύ που θα ήθελε η κόρη του να έχει την εμφάνιση και τον χαρακτήρα σου. Με λίγα λόγια σου λέει έμμεσα ότι θέλει να γεννήσεις τα παιδιά του. Λιώσε τώρα!

«Σε είδα και σκέφτηκα ‘Ποια είναι αυτή η κουκλάρα;’», ενώ δεν είχε καταλάβει ότι είσαι εσύ. Μετά από χρόνια σχέσης σε πετυχαίνει στον δρόμο έξω από το σπίτι σας και παθαίνει πλάκα. Δεν είναι και λίγο.

«Μαζί σου, είμαι ο εαυτός μου»: Συγχαρητήρια! Όχι μόνο περνάει τέλεια μαζί σου, αλλά για πρώτη φορά ένιωσε έτσι με μια κοπέλα.

«Κάθε μέρα μαζί σου, είναι σαν να τρώω σοκολάτα», ειδικά αν είναι γλυκατζής, το κομπλιμέντο είναι μεγάλο! Είναι προσωπικό και πολύ γλυκό.

«Θα μπορούσα να περάσω τέλεια μαζί σου, μέχρι και στην κόλαση». Ταιριάζετε πολύ και το αναγνωρίζει!

«Χωρίς εσένα δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλώσει δύο υπέροχα παιδιά»: Γιατί αυτό που θέλει μια γυναίκα να ακούει συχνά είναι ότι είναι καλή μητέρα και σύζυγος!