Οι τροφές που δεν πρέπει λείπουν από τη διατροφή σου το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που προσπαθείς να συνηθίσεις τις αυξημένες θερμοκρασίες, προσπαθείς να κάνεις δίαιτα για να εμφανιστείς με το μαγιό σου στην παραλία και η ενέργειά σου δεν βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τον χειμώνα. Ανακάλυψε 5 τροφές που πρέπει να περιλαμβάνεις στο διαιτολόγιο σου για να είσαι πιο υγιής αλλά και να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου:

1.Φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό: Προτίμησε το καρπούζι, το πορτοκάλι, την παπάγια, το πεπόνι που περιέχουν μεγάλη ποσότητα νερού ώστε να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου αλλά και να περιορίσεις τη διάθεσή σου για φαγητό!

2.Χυμοί: Καλό είναι να βάλεις στη διατροφή σου χυμούς φρούτων αλλά και λαχανικών που θα σε δροσίσουν αλλά και θα σε χορτάσουν!

3.Γιαούρτι: Ένα μπολ με γιαούρτι και φρούτα όπως ο ανανάς είναι ιδανικό για γλυκό αλλά και για σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου.

4.Λαχανικά: Τα αγγούρια, οι ντομάτες και άλλα λαχανικά που περιέχουν νερό είναι ιδανικά για το καλοκαίρι αλλά και τη σιλουέτα σου!

5.Μάνγκο: Μια κατηγορία από μόνο του, το μάνγκο είναι ιδανικό φρούτο για το καλοκαίρι γιατί έχει γλυκιά γεύση και μπορείς να φτιάξεις πολλές καλοκαιρινές συνταγές με αυτό. Από παγωτά, smoothies μέχρι και χυμούς και σαλάτες, το μάνγκο θα σε χορτάσει και θα σε βοηθήσει να παραμείνεις πιστή στη δίαιτά σου.