5 τάσεις της μόδας που βλέπουμε παντού στο Instagram

Instagram

Ποιες τάσεις ξεχωρίσαμε από το Instagram;

Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να ταξιδεύουμε στις πρωτεύουσες τις μόδας και να παρακολουθούμε τα show των μεγάλων οίκων μόδας, ευτυχώς όμως υπάρχει και το Instagram που μας προσφέρει και απεριόριστη έμπνευση για τις εμφανίσεις μας. Ειδικά αυτή την περίοδο όπου πραγματοποιούνται οι εβδομάδες μόδας, οι fashion bloggers και influencers  υιοθετούν τις νέες τάσεις της μόδας πρώτες και ποζάρουν με street style looks που μας εμπνέουν.

Αυτό είναι ένα φόρεμα, το οποίο πραγματικά βλέπουμε παντού στο instagram. Είναι στην απόχρωση γαλάζιο του πάγου, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, ενώ έχει αυτό το ψηλό σκίσιμο στα πόδια, το οποία αναδεικνύει τη σιλουέτα.

01

Τα bike shorts έχουν έρθει για να μείνουν. Τα βλέπουμε παντού, ενώ οι fashionistas τα επιλέγουν σε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις τους τόσο σε επίσημες εμφανίσεις όσο και σε casual looks.

02

Μπορεί να μιλάμε για τα trends αυτής της εποχής, αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε το πιο hot trend της σεζόν τότε αυτό θα είναι σίγουρα το animal print σε πολλές, διαφορετικές εκδοχές. Τσάντες, πουλόβερ, φούστες και πουκάμισα σε αυτό το μοτίβο έχουν γίνει η αγαπημένη επιλογή των κοριτσιών της μόδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr