5 στιλιστικές συμβουλές που θα σε κάνουν να μοιάζεις με fashion expert


Η σχεδιάστρα μόδας Anine Bing μας χαρίζει τα δικά της fashion mantras

Πάντα με ενδιέφερε να μαθαίνω ποια είναι τα tricks που ακολουθούν οι fashion experts και όλες οι γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει για το στιλ και τη φινέτσα τους. Πίστευα πως μαθαίνοντας κάποια από τα μυστικά του στιλ τους θα μπορέσω και εγώ να εξελίξω το δικό μου. Μετά από αρκετή έρευνα και ενώ έχω διαβάσει αρκετά κείμενα στα οποία fashion icons εξηγούν ποια είναι τα δικά τους στιλιστικά tips, κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι περισσότερες γυναίκες με αυθεντικό στιλ και φινέτσα ακολουθούν σχεδόν τα ίδια tricks.

Μία από τις τελευταίες μου ανακαλύψεις στο instagram είναι το προφίλ της σχεδιάστριας μόδας, Anine Bing. Διαθέτει ένα πολύ ξεχωριστό στιλ, φαίνεται εντυπωσιακή ακόμα και με τους πιο basic συνδυασμούς, ενώ είναι το καλύτερο παράδειγμα για να κατανοήσουμε το στιλ των γυναικών στην Σκανδιναβία.

Ποια είναι τα styling tips που ακολουθεί πιστά η Anine Bing;

Βρείτε τι ταιριάζει περισσότερο σε εσάς

Ναι, το instagram, οι fashion bloggers και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες μπορεί να μας εμπνέουν και να παίρνουμε ιδέες για τα δικά μας looks, αλλά το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να μας παρασύρει. Κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, διαθέτει ένα ξεχωριστό στιλ, το οποίο θα πρέπει να αναδεικνύει τη σιλουέτα της. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως ο τρόπος που επιλέγετε να ντυθείτε, σχετίζεται άμεσα με την προσωπικότητα σας. Έτσι, πριν προσπαθήσετε να αντιγράψετε ένα look που είδατε στο instagram θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν ταιριάζει στο δικό σας στιλ και προσωπικότητα.

Να κάνετε συχνά εκκαθάριση στη γκαρνταρόμπα σας

Μπορεί το ξεκαθάρισμα των ρούχων σας να σας φαίνεται μία βαρετή διαδικασία, ωστόσο είναι πολύ πιο χρήσιμη από όσο φαντάζεστε. Αν οργανώνετε συχνά τη γκαρνταρόμπα σας θα ξέρετε ποια είναι ακριβώς τα κομμάτια της συλλογής σας, αλλά και ποια σας λείπουν. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως την επόμενη φορά που θα βγείτε για ψώνια θα ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεται να αγοράσετε και δεν θα πάρετε ξανά και ξανά κομμάτια που έχετε ήδη. Άρα… περισσότερα νέα ρούχα!

Διάβασε τη συνέχεια στο : Unique By Ermes