5 στιλιστικά tips που πρέπει να γνωρίζεις μέχρι τα 30

tips

Τα tips που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου

Οι γυναίκες όσο μεγαλώουμε τόσο περισσότερους «κανόνες» αρχίζουμε να ακολουθούμε όσον αφορά στο ντύσιμο και το στιλ μας. Μάλλον έτσι νιώθουμε πιο άνετα και πως δεν πρόκειται να κάνουμε κάποιο στιλιστικό λάθος.

Μπορεί στα 20 να φοράμε ό,τι μας αρέσει χωρίς να το πολυσκεφτούμε, στα 30 όμως γνωρίζουμε ποια είναι τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας, τι μας ταιριάζει και τι δεν πρέπει να φοράμε. Έτσι, με κάποιο τρόπο καταλήγουμε να δημιουργούμε τη δική μας to do list με τα tips που ταιριάζουν στο δικό μας στιλ και τα ακολουθούμε πιστά. Άλλωστε, το να βρει κάθε γυναίκα το δικό της, μοναδικό στιλ δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Όταν τα καταφέρει όμως, αποπνέει έναν αέρα που την κάνει να ξεχωρίζει και να νιώθει αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας.

Ποια μαθήματα στιλ πρέπει να γνωρίζετε λοιπόν μέχρι τα 30;

Δημιουργήστε τους δικούς σας κανόνες 
Η μόδα δεν έχει ηλικία. Τα crop top, για παράδειγμα, μπορούν να φορεθούν με τζιν σορτς αλλά και με μια ψηλόμεση, κομψή φούστα. Τα διαχρονικά ρούχα είναι τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας μας, αλλά καλό είναι να πειραματιζόμαστε και με τις τάσεις της κάθε εποχής. Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε συνδυασμούς με παλιά κομμάτια της ντουλάπας και καινούργια, δημιουργώντας κομψά σύνολα!

Διάβασε τη συνέχεια στο Unique By Ermes