5 κοσμήματα στα οποία πρέπει να επενδύσεις

Κοσμήματα

Υπάρχουν κάποια κοσμήματα των οποίων η αξία και το στυλ παραμένουν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο,  μπορείς να τα φοράς σε κάθε ηλικία και συνδυάζονται με πολλά outfits. Αυτά είναι τα κοσμήματα τα οποία αξίζει να προσέξεις περισσότερο και στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Σίγουρα απολαμβάνεις να φοράς και φο μπιζού τα οποία αλλάζουν ανάλογα με το τι είναι στη μόδα και το στυλ που θέλεις να υποστηρίξεις κάθε φορά. Όταν όμως θέλεις να επιλέξεις ένα πιο κλασσικό κομμάτι το οποίο να μπορείς να φοράς για πολλά χρόνια είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε κοσμήματα τα οποία έχουν αποδείξει την αξία τους αφού ποτέ δεν είναι εκτός μόδας.

Μπορείς λοιπόν να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου με ένα κλασσικό κόσμημα για ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή σου, μια καινούργια δουλειά ή την ορκωμοσία σου. Κάνε ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό σου και άρχισε σταδιακά να δημιουργείς μια συλλογή που θα έχεις για πάντα.

Βραχιόλι

Ένα βραχιόλι με διάφορες πέτρες ή charms είναι ένα από τα κοσμήματα που θα ευχαριστηθείς ιδιαίτερα. Το κατάλληλο βραχιόλι θα μπορέσεις να το φορέσεις με τα περισσότερα αγαπημένα σου outfits και σε διάφορες περιπτώσεις. Φόρεσε το καθημερινά χωρίς να φορέσεις κάτι άλλο αλλά και σε ένα πιο επίσημο event συνδυάζοντάς το και με άλλο κοσμήματα ακόμη και φο μπιζού.

 

 

Πέρλες

Οι πέρλες είτε επάνω σε κάποιο κολιέ, είτε σε σκουλαρίκια σε κάνουν να δείχνεις πιο σικάτη και δίνουν έναν αέρα κλασσικού στο ντύσιμό σου. Διάλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία να έχουν πέρλες και θα γίνουν η πρώτη σου επιλογή για κάθε event.

 

 

 

 

Μικρό, χρυσό κολιέ

Είναι ένα από τα κομμάτια που πραγματικά δεν θα χρειαστεί να βγάλεις ποτέ από επάνω σου. Επέλεξε ένα κολιέ με μια μικρή πετρούλα ή ένα διακριτικό σχέδιο. Τα μικρά, διακριτικά, χρυσά κολιέ μπορείς να τα φορέσεις όλη την ημέρα και μπορούν να συμπληρώσουν το καθημερινό αλλά και το πιο επίσημο ντύσιμό σου.

 

Summer is here! #AnnaMariaMazaraki #SilverNecklaces #MazarakiCollection

A post shared by Anna Maria Mazaraki (@annamariamazaraki) on

 

Μακρύ κολιέ

Ο λόγος για τον οποίο χρειάζεσαι ένα μακρύ κολιέ είναι το ότι μπορείς να το φορέσεις σε πολλές περιπτώσεις. Ένα μακρύ κολιέ πρέπει πάντα να βρίσκεται στην κοσμηματοθήκη σου αφού θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του τι αξεσουάρ να φορέσεις.

 

That summer feeling #TOUSsummer #tousjewelry Photo @nikolepowers

A post shared by TOUS Jewelry (@tousjewelry) on

 

 

Εντυπωσιακό δαχτυλίδι

Τα δαχτυλίδια είναι από τα κοσμήματα που μπορούν από μόνα τους να κάνουν την εμφάνισή σου πιο εντυπωσιακή ενώ συνδυάζονται σχετικά εύκολα με το οτιδήποτε και αν επιλέξεις να φορέσεις. Διάλεξε ένα δαχτυλίδι όσο εντυπωσιακό ή διακριτικό θέλεις και επένδυσε σε αυτό, θα το έχεις για πάντα.